2777
2789
عنوان

اقدام

146 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان آیا کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

برای اقدام به بارداری رفتم دکتر همه موارد رو چکاب کرد مشکلی نداشتم قرص کلومیفن 5 تا داد از 3روز پریودی استرومارینم داد 7 تا از 5 پریودی بخورم که الان دو شبه تمام شدند 30ام پریود شدم الان 12 روزه هنوز پریودم خیلی کم باید چیکار کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه مثل من ممکنه آز اسپرم همسرت خدای نکرده مشکل داشته باشه و مثلامثل ما واریکوسل داشته باشه و باید عمل کنه و یا هرچیز دیگه...اینجور باشه دارو خوردن شما فعلا تاثیری توی باروری نداره

ببخشید عزیزم منم رفتم دکتر چکاب همه چی دادم هیچ قرصی بهم نداد😔😔 حالا بنطرتون خودم برم بگیرم ازینج ...

شما چند وقته اقدام میکنید؟ نباید بدون تجویز بخوری شاید هورموناتو بریزه بهم

آخه مثل من ممکنه آز اسپرم همسرت خدای نکرده مشکل داشته باشه و مثلامثل ما واریکوسل داشته باشه و باید ع ...

همسرم هیدروکسل داره اتفاقا دو سه ساله اما دکترا گفتند هیدروکسل موردی نداره و اول بچه دار بشید بعد اگه خواستید بیاید عمل کنید

واقعا متاسفم واسه دکتری که برای یه زوج سالم داروی تحریک تخمدان تو ماههای اول تجویز میکنه

وقتی شما و شوهرت مشکلی نداری بهتره شروع به اقدام کنی خوراکیای مقور بخورید تا انشالله بچه دار بشید

کسایی که مشکلی ندارن باردار میشن حالا ممکنه یه خرده طول بکشه و تا یک سال طبیعیه آه باید چند مسئله کنار هم قرار بگیره تا بارداری اتفاق بیفته