2777
2789

صبح همسرم بیدارشد چایی درس کرد خوردوبعدبمن گفت حتماصبحونه بخوری هاااااا

منم گفتم نون نداریم نون هم اورد ورفت ساعت7بود

بعد8زنگ زدگفت صبونه خوردی گفتم نه گفت پس باشه اماده کن بیام باهم بخوریم

صبونه خوردیم کمی عشقولانه حرف زدیم پیشم درازکشیدوموهامونوازش کرد😍

لازم ب دکره ک قول چن تاخریدهم ازش گرفتم😂😂😈😈

ازم قول گرفت تردمیل ودوچرخه کارکنم..وبعدش گفت خابتوکوفت کردم😈😈😈😈 خندیدورفت سرکار..

ناهارهم طبق معمول حاضری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کشک زرد ناهارداریم

کشک زرد زابل؟

واااااااااااااااااااااااااااااااااااای چقـــــــــــــــــــــــــــدر خوشمزه است

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.
کشک زرد زابل؟ واااااااااااااااااااااااااااااااااااای چقـــــــــــــــــــــــــــدر خوشمزه است

اره عزیزم جاتون خالی 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اره عزیزم جاتون خالی 

نوش جان

من دانشجو بودم زاهدان

یادش بخیر

چه مردمی هستن زاهدانی ها و زابلی ها

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.

سلام من 7 رفتم نون گرفتم  صبحونه دادم بچه ام رو فرستادم مدرسه بچه كوچيكم رو تو خواب آماده كردم بردم مهد الانم سر كارم و از سرما  و خواب دارم ميميرم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نوش جان من دانشجو بودم زاهدان یادش بخیر چه مردمی هستن زاهدانی ها و زابلی ها

ان شالله خاطره خوبی از مردم اونجا داشته باشین منوخودم الان اصفهان زندگی میکنم ولی خب زابلی ک توخونه کشک نداشته باشه ک فایده نداره  

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سلام من 7 رفتم نون گرفتم  صبحونه دادم بچه ام رو فرستادم مدرسه بچه كوچيكم رو تو خواب آماده كردم ...

عزیزم خسته نباشید 

عزیزم خسته نباشید 

فدات

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
انشالله که به زودی به حق این ماه عزیز حامله میشی منم نزدیک چهار سال هست عروسی کردم ولی بچه ندارم

ان شاالله که ب حق دونه دونه ایه های قران خودت هم زودترتوی همین ماه باردارمیشی عزیزم

ممنون ازدعات عزیزم