سلام دوستان خواهرشوهر من خونشون شهرستانه بعد فقط منتظره ما بریم مسافرتی جایی به شوهرم میگه کلید خونتون و بده این چندروز که نیستین ما بیایم خونتون تهران گردی چیکار کنم که دیگه نگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهر شوهر منم همینطوری بود ما مشهد زندگی میکردیم هروقت میومد مشهد خونه ما بودن ..من نبودم هم سریع میومدن خونمون ..یکبار اوایل ازدواج شوهرش اومده بود خونمون زیر سفره قابلمه داغ گذاشته بود زیر سفره ایم سوزونده بود ..تازه یکبار من رفته بودم خونه مامانم همسرم خارج کشور بود همون دو سه روز شوهرش اومده بود خونمون چون خبر نداشتم ...اینا همه به کنار برای همسرم یک فرصت شغلی پیش اومد ما رفتیم شهرستان اینا اومدن خونمون بعد ما زنگ زدیم گفتیم میخواهیم برگردیم بعد گفت ما با صاحب خونه توافق کردیم شما رفتین ما بیایم اینجا زندگی کنیم و عملا نداشتن ما بیایم اون خونه ..تااین حد پرووووووووو خیلی پرووووو
حالا ما اومدیم شهرستان و اون مشهد خونه اجاره کرده ..هر وقت میریم خونشون شوهرش باد میکنه خودش میگیره انگار ارث باباش خوردیم مردک...تازه همین هفته رفته بودیم شوهرش نبود خواهرش انتظار داشت من پیش شوهرم نخوابم ..اصلا وایییی چه خاطراتی من از این بشر حسود و بدجنس دارم ..اما یک زبون و سیاستی داره