یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم دارم از اول بارداریم داشتم یعنی نمیدونم شاید قبلشم داشتم ولی تو آزمایش ادرار اول بارداریم مشخص شد رفتم سونو ۴ میل بود الان ماه ۸بارداریمه فعلا که هست منم کاری بهش ندارم ولی جواب آزمایش ادرارم بهتر شده آر بی سی تو ادرارم از ۱۶ رسیده به ۵ ولی همچنان سنگه هست اما خداروشکر درد ندارم بنظرت کی دفع میشه؟
مایعات زیاد میخورمتعداد ادرار رفتنم زیاده اما ادرارم کم حجماتفاقا این قرص ک شما فرمودین امروز دکتر ب ...
حتما با اب فراوان میل کن.
پیاده روی فراموش نشه
قطره سنگل ام بد نیست
دکترا زیاد تجویز میکنن
البته میلش کم باشه ۶ به بالا نباشه
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌