سلام دوستان نزدیکه دوهفته ست پریودم عقب افتاده زیرشکمم گهگاهی دردمیگیره و همینطور تخمدان سمت راستم..شک کردم به بارداری بی بی چک زدم منفی شد!اکثرا پریودام منظم بوده!علته تاخیرش چی میتونه باشه؟اینم بگم جلوگیری طبیعی میکنم دوساله
دوستان من یه مدت بخاطر عفونت گلو اموکسی کولا استفاده کردم الان عفونت واژن گرفتم از معاینه بدم میاد یکیم پماد شیاف میشه یه راهنمایی کنید خونگی باشه از شرش راحت بشم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بابت پرویودی هم بگم خود من طبیعی جلوگیری میکنیم شوهرم یکمی شک کرده تو یکی از رابطمون من خودم یکسره ضعف میکنم حتی یکبار سرم گیج رفت نشستم زمین ولی هنوز دو سه روزی مونده وقت پرویودیم دعا کنید خبری نباشه بچم کوچیکه اصلا شرایط دوتا بچه رو ندارم تو یکی موندم
استارتر منم دقیقا شرایطم مثل شماست امروز شد ۱۲ روز که تاخیر دارم دو ردز پیش بی بی زدم منفی بود.اما تکرر ادرار دیونم کرده از شب تا صب به فاصله دو ساعت از خواب بیدارم میکنه باید برم دستشویی.