2777
2789
عنوان

لطفا😢😢😢

371 بازدید | 20 پست

سلام خانمها من‌ از ساعت ده تا الان هفت بار استفراغ کردم ..باید به دکتر مراجعه کنم یا نه؟؟

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم هفت بار یکم غیر طبیعیه  نمیدونم باز

چند روزه اینجوریم ..خودم هیچ اصلا مهم نیست ..نگران نینی ام که مواد غذایی بهش نمیرسه 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
چند روزه اینجوریم ..خودم هیچ اصلا مهم نیست ..نگران نینی ام که مواد غذایی بهش نمیرسه 

نه عزيز،ني ني تا چهار پنج ماهه اول كه احتياجات غذائي اونچناني نداره،تو نت سرچ كن نوشته 

حتي الان ويتامين رو از بدن تو ميكشه نه از غذائي كه تو ميخوري،مثلا كلسيم از بدن ت ميكشه اگه كمبود كلسيم داشته باشي از استخوانات كلسيم ميگيره خودت خداي نكرده پوكي استخوان ميگيري ولي ني ني كلسيم اندازه نيازش برداشته😉

اخه هفت بار ...ینی هرچی میخورم بلافاصله دفع میشه 

بنظرم زیادیه..بهتره با دکترت مطرحش کنی...شاید مسموم شدی

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

البته برو دكتر بهت دميترون ميده من مشكل هضم هم داشتم يه قرص معده هم داد

از شدت بالا اوردنها كم كرد و بالا اوردنها را كم نكرد بازم بهتر از اون اولش بودم اما خوب ميگم جام پاي توالت فرنكي بود

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود