2789
عنوان

سال 1500شده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 543 پست
یادتون باشه قشنگ های سایت ترنج و بهار بودن😁🤭🤭🙈🙈♥️♥️

😂😂🤣🤣😍😍🥰🥰 عاااشقتم 

دو آشپز‌ و شیرینی پز بین المللی و افسانه ای😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان در همین تاریخ و ساعت، تو سن سی سالگی، با کلی حسرت و آرزو و خواستن خیلی چیزها و کشیدن کلی سختی ها میخوام بگم که دنیا پوچ و بی ارزشه، کاش اون دنیامون حداقل قشنگ باشه

نسل ۱۵۰۰ برای شادی روحم یه صلوات بفرستید 😢😄

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از سال ۱۵۰۰ 

الان مجردم ولی  تو این سال مطمئنم یه شوهر پولدار خوشگل خوش اخلاق و خوش هیکل که خسیس نیست 

دوتا بچه پسرو دختر دارممممم 

بچه هاممم حتما ازدواج کردن البته شایدم دانشجوان 

اره خلاصه مطمئنن زندگیه خفنی دارممممم 

خودمم مدرس زبانم

خدایی دلم گرفتتت

ببخشید🥺🥺 حرف دل بود دیگه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
از سال ۱۵۰۰ الان مجردم ولی تو این سال مطمئنم یه شوهر پولدار خوشگل خوش اخلاق و خوش هیکل که خسیس نیست ...

من چرا احساس کردم تا اون موقع زندم😂😐 

صددرصد نیستم ولیبیییییی به اینا رسیدممممم

خواهش میکنم این چه حرفیه حال کردم🤧💗💞✨

🌺🌺😍😍