2789
عنوان

سال 1500شده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 543 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما الان توی برهه حساسی از تاریخ هستیم که در آینده هم ثبت میشه.... ، خوش باشید غم میگذره همونطور که شادی میگذره ، دل هم رو نشکنید به هم محبت کنید که نتیجه ی هر کدوم رو می بینید، شما از سختی های زیادی عبور میکنید ولی زود میگذره و وقتی به قدیم نگاه میکنید می‌فهمید که شما قوی هستید ، با خانواده وقت بگذرونید و به والدین تون احترام بذارید ، برای همدیگه خوشحال بشید و حسودی نکنید که خودتون بدتر اذیت میشید ، با افراد نادون بحث نکنید که خودتون عصبی و نادون تلقی میشید ، خود واقعی خودتون باشید نه اینکه تظاهر کنید و مردم به خاطر تظاهرتون دوستتون داشته باشن ، کتاب زیاد بخونید چون این جماعت کتاب نمیخونن و نویسنده ها حرفای درست رو  توی کتاب می نویسن ، به خودتون اهمیت بدید و اولیت همیشه خودتون و سلامتی جسم و روان تون باشه ، حواست باشه تنها موندن بهتر از هم نشینی با افراد غلط و نادرسته ، کارای نادرست باعث باحال بودن نمیشه نکن انجامش نده سنت بره بالا میفهمی ، کسی رو قضاوت نکن چون خدا و کارما یه کاری میکنه همون اتفاق برات بیفته و تجربش کنی و تصمیم بگیری حالا چه درست چه غلط ، توی گذشته گیر نکن و غصه نخور که کاش فلان کار رو میکردم از الانت استفاده کن و زندگی کن ، اگر میخوای کاری رو انجام بدی ، انجامش بده چون وقتی پیر بشی نه انرژیشو داری نه توانشو فقط حسرت میخوری که کاش انجامش میدادم، از حرف مردم نترس این جماعت دهنشون بسته نمیشه ، خودت رو فدای خواسته ها و راضی نگه داشتن بقیه نکن ، 

هیچ وقت برای شروع دیر نیست ، هر کسی دفعه اولی داره چه خوب چه بد نا امید نشو به نظرت یه روز بهتره یا اولین روز؟ تنها خاطراته که برات باقی میمونه پس از الانت استفاده کن و خاطره قشنگ بساز ، یه دوست خوب و با وفا بهتر از چند تا دوست بی وفا و زیر آب زنه ، همیشه یادت باشه کیفیت مهم تر از کمیته ، اگر میترسی کافیه تظاهر به شجاع بودن بکنی اونوقت طرف هم می‌ترسه و تو هم تا خود آگاه شجاع میشی ، توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن تویی که میخوای باهاش زندگی کنی به حرفا و دخالت های بقیه گوش و اهمیت نده ... ،حوصله به خرج بده و اهدافتو کوچیک کن یه دفعه میبینی به هدفت یا یه چیزی بهتر رسیدی ، بهت قول میدم اگر تلاش کنی به هدفت می‌رسی اگر هم نرسی به یه چیز خوبی میرسی و ضرر نمیکنی از تلاشت ، قدر دوستای خوبم یا کسانی که برات وقت میذارن رو بدون چون وقتی کار از کار بگذره اون آدم سابق نمیشه و تو از دستش میدی، اگر کسی بهت بدی کرد بار اول ببخشش اگر تکرار کرد حالش رو بگیر، مواظب عادت های زندگیت باش ایناست که تو رو تشکیل میدن ، بازم میگم به خانواده اهمیت بده اونا رو در اولویت همه چیز بذار 

بماند به یادگار ۱۹ آذر ۱۴۰۳

د   و  سونیا  

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

خطاب به مردمان سال ۱۵۰۰ 

بابا دنیا رو ببینین چقدر تغییر کرد تکنولوژی رو ببینین چه پیشرفتی کرد ببینین تو عصری دارین زندگی میکنین 

دوره زندگی ماکجا و دوره زندگی شما کجا ، یعنی الان تو این دوره زمانه شما عشق و حال و زندگی عالی و اینهمه امکانات و ول کردین اومدین نشستین نینیسایت میخونین ؟ 

ما نصف زندگیمون رو اینجا تو این سایت هدر دادیم وقتمونو تلف کردیم آخرشم هیچی به هیچی چندنفریمونم تو همین سایت از ازکامنت گذاشتن بیش از حد و کامنت خوندن مردن شما مثل ما نباشید

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

@بهار2124

یادتون باشه قشنگ های سایت ترنج و بهار بودن😁🤭🤭🙈🙈♥️♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

خری که پالون داره باید سوارش شد..

ما تصمیم گرفتیم نی نی سایت ها برات روسری بخریم بندازی راحت بگردی بین خانوم ها 

مایماخ

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236

کسی که دوسش دارم هم همین بود هم پرستار هم احتمالا میخواد بره 🙂

اول که تاپیکاتون رو دیدم فکر کردم همون دختری هستین که من 

دوسش دارم...

اما تاپیکاتون رو دیدم متوجه شدم ن ایشون نیستین  

اون دختر هم معلم بود

کاربر آقا-پرستار

ما تصمیم گرفتیم نی نی سایت ها برات روسری بخریم بندازی راحت بگردی بین خانوم ها مایماخ

🤣🤣😂 من براش پیشبند هم میخرم ظرفارو بشوره 

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞