2777
2789
عنوان

مو وز وزی ها بیان

106 بازدید | 12 پست

بچه ها من اینقد موهام وز بودن خسته شده بودم کراتین هر کاری بگین کردم امااااااا

ی تجربه عالی دارم چند وقته بعد حمام ی سشوار میکشم و روعن ارگان کف دستم اسپری میکنم و توی موهام میزنم اصلا چرب نمیشه خیالتون راحت ولی موها را نرم و عالی میکنه 

گفتم شاید ب درد تون بخوره  

واسه دخترمم میزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخواستم کراتین کنم، موهام وز نیست اتفاقا نرمه ولی موج داره و ب شدتتتت پر پشته خواستم کراتین کنم بیفتن رو هم قشنگ حجمشون نرمال تر شه، یعنی خوب نیست؟ 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من میخواستم کراتین کنم، موهام وز نیست اتفاقا نرمه ولی موج داره و ب شدتتتت پر پشته خواستم کراتین کنم ...

ببین اگه موهات نچرال نچرال بدون هیچ رنگ و موادی کراتین کن ولی فقط چند ماه راحت میشی  دوباره روز از نو روزی از مو  من از این آرگان بیشتر کراتین راضی بد

ودم 

ببین اگه موهات نچرال نچرال بدون هیچ رنگ و موادی کراتین کن ولی فقط چند ماه راحت میشی دوباره روز از ن ...

یعنی با نرم کننده و شامپو های خوبم نمیتونی این حالت کراتین بودنشونو حفظ کنی بعد همون چند ماه؟ 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

یعنی با نرم کننده و شامپو های خوبم نمیتونی این حالت کراتین بودنشونو حفظ کنی بعد همون چند ماه؟

نه اصلا بعد چند ماه اثر مواد میره و میشی همون مو وز وزی داغون ک این دفعه ریزش شدید هم بهش اضافه میشه