2777
2789
عنوان

کیا با عشقشون ازدواج کردن❓️

107 بازدید | 28 پست

راضی هستید؟

چه حسی داره؟🥲 هنوزم همو دوس دارید؟

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

مم شوهرم دوست بودیم

چه حسی داری از اینکه متاهلی 

گاهی وقتا فکرمیکنم ناراحتیم بخاطر مجرد بودنمه

اکثر دوستام نامزد کردن و حتی عروسی..

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منبله راضیمچندسال دوست بودیم5سال و نیمم هست ازدواج کردیم و هنوز همونیمبستگی به انتخابت داره که تو چه ...

اگه خانواده ها ارتباط خوبی نداشته باشن در عین فامیل بودن چی!؟

اگه خانواده ها ارتباط خوبی نداشته باشن در عین فامیل بودن چی!؟

والا تخصصی تو این مورد ندارم چون ازدواج فامیلی نداشتیم

ولی احساس میکنم بین خانواده ها میمونید

بخاطر اینکه ارتباط خوبی ندارن

مگر اینکه خودتون مدیریتتون خوب باشه و هرکس پاسخگوی خانواده خودش باشه و خودش با خانواده خودش طرف بشه

مشکل خانواده رو وارد زندگی خودتون نکنید

والا تخصصی تو این مورد ندارم چون ازدواج فامیلی نداشتیمولی احساس میکنم بین خانواده ها میمونیدبخاطر ای ...

مشکل اینجاس ک در این صورت ازدواجی هم سر نمیگیره تا مشکلی حل نشه😂

هر دو مون طرف مادرامون هستیم!

[QUOTE=363548170]چه حسی داری از اینکه متاهلی گاهی وقتا فکرمیکنم ناراحتیم بخاطر مجرد بودنمه اکثر دوس ...

هعی گاهی ناراحت میشم از اینکه دل میبندم و خودم میسوزم 

وگرنه کلا مجرد میمونم اگه احساس نداشته باشم

مشکل اینجاس ک در این صورت ازدواجی هم سر نمیگیره تا مشکلی حل نشه😂هر دو مون طرف مادرامون هستیم!

خب این مشکل بزرگیه

باید ب توافق برسید

ی چیز منطقی که جفتتون ب همون نتیجه برسید 

هم خودتون راضی باشید هم خانواده ها رو راضی کنید

و در اصل باید فهمید مشکل دوتا خانواده چیه اصلا

اینجوری سخته نظر دادن😆

چند سالته؟رل داری؟

۱۷ سالمه خدا عمره بده ۴ ماه دیگه ۱۸ 

رل ندارم نه از وقتی ارتباط مون تموم شده نمیتونم ب کسی فکرکنم