2777
2789

بله عزیزان همه یه طعم تلخی از دزدی رو چشیدن که سرشون اومده و من دقیقا 4 سال پیش خونمو خالی کردن اونقدر هول کرده بودن که دمپایی شوهرم لنگه به لنگه برده بودن خیلی روزهای بدی بود بعد اون اختلال خواب پیدا کردم چند ساله بهترین دکترها رو میرم ولی هر شب بیدارم الانم زیاد بازش نکردم که یادم نیاد اون طلاهای قسطی که الان دارم پولشو میدم و خودش نیست دزد بردبا کل اثاث

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاها که لازم ندارید و بذارید بانک حالا باز دارو شکر فقط همین و برده و اتفاقی واسه خودتون نیافتاده پلیس هم مه هیچ کاری نمیکنه

در زندگی  به هیچکس اعتماد نکن... آینه با تمام یک رنگیش دست چپ و راست را به تو اشتباه نشان می دهد..

چند وقت پیش تو تلویزیون نشون داد یه عده رو دستگیر کرده بودن بخاطر دزدی و اینا یکیش میگفت که همیشه سر شب دزدی می کردن کمین می کردن وقتی شب میشد اگه چراغ خونه ای روشن نمیشد میفهمیدن خونه نیستن میرفتن سراغش، همین جوری کشکی هم دزدی نمی کنن. خونه دایی منو چند سال پیش دزد زد کل طلاهاشونو دو طبقه بردن چون طلا یاب داشتن. وگرنه جایی بوده پولم بوده اما پولو ندیدن 

پارسال یه اتفاقی افتاد که من که هنگ کردم نو روز روشن کانتینر برده بودن خونه یه بنده خدایی خونه رو بار زده بودن کل دختراش و عروساش هم طلاهاشون رو سپرده بودن به اینا چون گاوصندوق داشتن، اومده بودن خونه طرف اسلحه گذاشته بودن رو سر نوه ش اونم از ترس سلامتی نوه ش همه رو داده بود برده بودن به همین راحتی، خدا رو شکر بعدا گرفته بودنشون

میترسم الان دزد خودش بیاد ایجا تاپیک رو بخوانه بگه یه جمع طلا خریدم ما هم ندونسته بهش تبریک بگیم اونم دزدی شده خونه استارتر با شه 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤

دزدامده خونه..شما. طلاهاتو برده ..شما هم‌جیکت درنیومده..دزد هم رفته شما ریلکس پامیشی ببینی چی برده..من بودم سکته میکردم 

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم