2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو ریخته وسط اتاق

درو چه جوری باز کرده اومده تو؟مگه آکاردونی ندارین؟یعنی اونو شکسته اومده تو؟

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

ولش کنید طفلی رو حالا حال میده یهو دزد بیاد بالا سرتون

من تابستونی شب تو پذیرایی خوابیده بودم دخترم تو اتاق خودش خواب بود خیلی بد خواب نصف شب اومده بود رو مبل خوابیده بود منم درست اونور مبل خوابیده بودم تو خواب پاشو بلند کرد زد به چراغ خواب کنار مبل از رو میز افتاد رو سر من منم غرق خواب فکر کردم دزد اومده تنها بوذم تو خونه اقام خونه نبود هی جیغ میزدم دخترمم جیغ میزد از ترس جیغ های من یهو دیدم تاپ و توپ شد واحد بالایی دوییده بود رو بالکن سراغ قفس پرنده تزیینیاش فکر کرده بود گربه اومده نامرددد یعنی از ترس اونشب زهره ترک شدم

نبسته بودم

آدمی که طلا تو خونه داره باید وقتی میره بیرون حتما همه درارو ببنده و قفل کنه دیگه گلم

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

واقعا حالتو درك ميكنم منم النگوي تكپوشمو ٤ سال پيش كه هديه تولدم بود و اون موقع ٣ تومن خريده بوديم دزديدن ازم هيچ وقت حلال نميكنم اون دزد رو و همچنين دوربينمو تو سفر زدن ازم 

مشکل از ماست که تا کسی یه قدم برامون بر میداره دو کیلومتر براش پیاده میریم:)