2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین راجب آرایشگریه

92 بازدید | 10 پست

دوستان من چهار و نیم دادم آموزش ببینم برای مدرک فنی حرفه ای هنوز نصفشو دادم کاملش نه میلیونه اون چهار و نیم رو میده به آموزشگاه من پشیمون شدم نمیخام آموزش ببینم پولمو پس میده به نظرتون؟؟؟ 

خیر

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟ خب من نمیدونستم انقد هزینه میخاد برای مدرک الان فهمیدیم پشیمون شدم

هیچ کلاسی تشکیل نشد؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

فقط دو کلاس اونم آرایشگره محله هست فقط بند تو دست گرفتنو و یه کوتاهی دو انگشت کوتاهی اموزش داد تو آم ...

بعدش امروز یه لیست داد دستم گفت باید اینارو بخری چیزی که تو لیست میخاد 15 میل قیمتشونه

فقط دو کلاس اونم آرایشگره محله هست فقط بند تو دست گرفتنو و یه کوتاهی دو انگشت کوتاهی اموزش داد تو آم ...

وقتی کلاس تشکیل شده دیگه قبول نمی کنه برگردونه

به نظر من برو به اندازه پولی که دادی لااقل آموزش ببین

وقتی کلاس تشکیل شده دیگه قبول نمی کنه برگردونهبه نظر من برو به اندازه پولی که دادی لااقل آموزش ببین

خب اون پول برای خودش نبود برای ثبت نام آموزشگاه بود چیزی که میدونم هنوز منو ثبت نام نکرده

خب اون پول برای خودش نبود برای ثبت نام آموزشگاه بود چیزی که میدونم هنوز منو ثبت نام نکرده

آره ان شاءالله برمیگردونه.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.