2777
2789
عنوان

همسایه طبقه بالاییمون

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسم بخورم ک اذیتاش از ۱۰شب تا ۱شب خیلی زیاد میشه ؟بهشم با لحن محترمانه گفتم گفت اره بچه من تا ۴_۵صب ...

منم داشتم همسایه این جوری دوازده به بعد هوس خونه تکونی اش می گرفت یه روز کارمون به دعوا کشید 

چشمام داره کور میشه از سردرد .نمیدونم چیکار کنم واقعا

منم همینم عزیزم من از وقتی اومدم تو این ساختمون میگرن گرفتم دکتر بهم گفت صدای زیاد برات خوب نیست و منم از شانسم هم از بالا صدا میاد هم از پایین و متاسفانه پایینی واقعا بیشعوره چون دوبار تذکر دادیم دیدیم افاقه نمیکنه من یه روز ک سردرد خیلی شدید گرفتم از صدای آهنگش دو بار پا کوبیدم ک متوجه بشه کم کنه صدارو، دیدم اومد جلو درمون هر چی از دهنش در اومد گفت و همه همسایه ها جمع شدن انقدر صداشو بلند کرده بود، باورت میشه آدم انقدر بیشعور؟؟؟؟ کلی فحش داد من که حلال نمی‌کنم واقعا چون مدیر ساختمونه قرار نیست هر غلطی دلش میخواد بکنه، ولی خب اومد فحش داد و از فرداش صدا رو بلند تر کرد حالا نمیدونم چیکار کنم 

خونه مو هم دوست دارم دلم نمیخواد جا به جا بشم

پیکور از قهوه پدری یاد گرفتی . دختر جان صدای پیکور خودت و اذیت میکنه دریل هم همینطور باید صدای بی ...

ن از اونجا یاد نگرفتم 😂زمان کنکورم همسایمون تعمیرات داشتن از ۶صب ک من پامیشدم اینا هم شروع میکردن به پیکور زدن تااااا عصر ...

صدای پیکور میذارم خودم میرم تو کوچه میشینم تماشا ببینم کی میاد بیرون درمونو بزنه منم بگم حقیقت بچم آهنگ گذاشته نمیتونم کنترلش کنم 

پس چطوری کنار میای؟دارم از سردرد میمیرم

خودم سرگرم میکنم یا مثلاً وقتی دراز کشیدم به چیزای دیگه فکر میکنم بخدا یه بار ساعت یک شب داشتن تق تق میکوبیدن رفتم درخونشون گفتم چه خبره بچم نوزاده خوابیده مرد گفت بچم گیر داده تخت خوابش وصل کنم گفتم آخه این ساعت وقتشه بخدا ابزارا رو یجوری مینداخت زمین بچم سه متر می‌پرید از خواب بخدا همین الان هم دارن میکوبن خدا می‌دونه الان چیکار میکنن😂😂

منم همینم عزیزم من از وقتی اومدم تو این ساختمون میگرن گرفتم دکتر بهم گفت صدای زیاد برات خوب نیست و م ...

پس یادم باشه اگ ازدواج کردم برای خونه خریدن به این مورد دقت کنم که طبقه بالامون بچه نداشته باشن 

خودم سرگرم میکنم یا مثلاً وقتی دراز کشیدم به چیزای دیگه فکر میکنم بخدا یه بار ساعت یک شب داشتن تق تق ...

اینم هنوز داره میدوعه کف خونشون.انگار هی از ی بلندی میپره بعدشم میدوعه 

اینم هنوز داره میدوعه کف خونشون.انگار هی از ی بلندی میپره بعدشم میدوعه

من رفتم درخونشون زن می‌گفت من شوهرم تازه ده به بعد میاد ما تا دو بیداریم نمیشه که زندگی نکنیم به ما چه که شما زود می‌خوابیم 

پس یادم باشه اگ ازدواج کردم برای خونه خریدن به این مورد دقت کنم که طبقه بالامون بچه نداشته باشن

اصلا سعی کن طبقه آخر بگیری

والا پدر مادر من سال هاست که طبقه آخر زندگی میکنن تا حالا سه بار تو ساختمون های مختلف طبقه آخر بودن و دو تا پسربچه هم تو خونه دارن ولی تا حالا یه بار هم پیش نیومده موجب آزار طبقه پایینی بشن چون به شدت پدر و مادرمون رو این موضوع حساسن

ولی همه مثل ما نیستن، اونی ک بخواد اذیت کنه فرقی نداره واحد بغلی باشه یا بالایی یا پایینی. الان من میگم طبقه پایینیم اذیتم میکنه همچین چیزی کم پیدا میشه 😂😂 

من رفتم درخونشون زن می‌گفت من شوهرم تازه ده به بعد میاد ما تا دو بیداریم نمیشه که زندگی نکنیم به ما ...

هعی خداااا.سرمو با دستمال سفت بستم چشم و سرم ب شدت درد میکنه .پس باید بیخیالش بشم

اینم شانس توعه دیگ ...واقعا طبقه پایین دیگ نوبره

آره بخدا

نمیدونم چرا ماهایی ک انقدر مراعات میکنیم باید همچین چیزی سرمون بیاد آخه، من انقدر آروم راه میرم و اگه همسرم یکم صدای تلویزیون رو زیاد کنه سریع میگم کم کن یه موقع صداش نره تو خونه همسایه

اونوقت پایینی صدا رو زیاد می‌کنه ک هیچ میاد فحش هم میده بعدشم زیادتر میکنه هر روزم آهنگ میزاره ها

مشکل اعصاب نگیرم شانس آوردم

2790
2778
2791
2779
2792