2777
2789
عنوان

همسایه طبقه بالاییمون

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبقه بالایی ما هم همینه ولی من از دست طبقه پایینی هم دیوونه شدم، میگرن گرفتم باورت میشه؟ صدای تلویزیون بلندددددد یعنی جوری صدای تلویزیون میاد من متوجه میشم دارن چی نگاه میکنن هر روز با باند آهنگ میزاره بوم بوم صداش میاد تو خونه ما، آسایش ندارم از دستش دو بار بهش تذکر دادم دقیقا از فرداش صدا رو زیاد تر کرد

نمیدونم از دستش چیکار کنم حالا من انقدر رعایت میکنم انقدر  آروم راه میرم ک صدای پام نره پایین اونوقت اون اینجوری اذیت میکنه همش سر درد دارم 

دوستم ی باند بزرگ داره بیارم صداشو زیاد کنم ساختمون بلرزه؟

اره  من به بالایی  گفتم گفت نمیتونم کتکش  بزنم که  

بچس  تو نمیفهمی  

من باند گرفتم  هر موقع  صدا میکنه  صداشو میبرم   بالا خفه  میشن

.

ببین متاسفانه هر جایی که بری همینه من خونه قبلی رو ۹ سال زندگی کردم طبقه بالا سه تا آدم متفاوت اومدن رفتن یعنی با هر سه تاشون ما سر اینکه بچه‌هاشون تو خونه بازی می‌کنن بدو بدو می‌کنن بحث داشتیم جالبه از اونجا بلند شدیم اومدیم یه ساختمون دیگه بعد ۹ سال باورت نمیشه الان طبقه بالایی ما یه پسر بچه کلاس چهارم ابتدایی داره این نره خر مثل اسب یابو همینجور تو خونه به خود بچه ما تذکر دادیم دو بار جلوی جمع به بچه گفتیم که از خجالتش فرار کرد اومد طبقه بالا باز مثل گاو فردا صبح شروع کرد به بالا پایین پریدن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

طبقه بالایی ما هم همینه ولی من از دست طبقه پایینی هم دیوونه شدم، میگرن گرفتم باورت میشه؟ صدای تلویزی ...

چشمام داره کور میشه از سردرد .نمیدونم چیکار کنم واقعا 

اره من به بالایی گفتم گفت نمیتونم کتکش بزنم که بچس تو نمیفهمی من باند گرفتم هر موقع صدا میکن ...

فردا میگم با اسنپ بفرسته برام .صدای دریل یا پیکور برقی دانلود میکنم میذارم 

طبقه بالایی ما کف خونش پارکت فرش هم ننداخته ژنه دمپاییاش از اینایی که تق تق می‌کنه از ساعت هفت صبح پامیشه راه می‌ره پسرش هم هر دقیقه یه وسیله ای میکوبه کف خونه یعنی صداشون وحشتناک خونه ماست قبلا بهش گفتم حداقل دمپایی ابری بپوش فایده نداشت چندبار اون اوایل گفتم دیدم فایده نداره بیخیال شدم

بله که میشه زنگ بزن البته باید ساعت مزاحمت اصولی باشه مثلا شب ها صبح ها که ایرادی نداره چون واقعا بچ ...

قسم بخورم ک اذیتاش از ۱۰شب تا ۱شب خیلی زیاد میشه ؟بهشم با لحن محترمانه گفتم گفت اره بچه من تا ۴_۵صب نمیخوابه .گفت من حقو میدم ب شما راس میگین ولی بچس کاریش نمیتونم بکنم

2790
2778
2791
2779
2792