2777
2789
عنوان

برای تو‌‌‌💕

51 بازدید | 0 پست

مینویسم برای تو...تویی که از جان هم عزیزتری برام محمدم🤍

محمدم، وقتی به تو فکر می‌کنم، حس می‌کنم که دنیا به یک مکان زیباتر تبدیل می‌شه. 

تویی که با هر کلمه‌ات، قلبم رو به تپش می‌اندازی و با هر لبخندت، زندگی‌ام رو پر از رنگ و شادی می‌کنی. یادم میاد اولین باری که دیدمت، چطور قلبم به تپش افتاد و حس کردم که تو همون کسی هستی که همیشه دنبالش بودم.

هر لحظه‌ای که با تو می‌گذره، برام مثل یک هدیه‌ست. با تو می‌خوام به دوردست‌ها برم، جایی که فقط من و تو باشیم و هیچ چیزی نتونه ما رو از هم جدا کنه. تویی که در دلم جا داری و هیچ‌کس نمی‌تونه جای تو رو پر کنه. عشق تو مثل یک شعله درون قلبم می‌سوزه و هر روز قوی‌تر می‌شه.

با تو، هر روز یه داستان جدید دارم. داستانی پر از عشق، دوستی و امید.

تویی که می‌تونی دلم رو شاد کنی و زندگی‌ام رو به یک سفر قشنگ تبدیل کنی. امیدوارم همیشه کنارم باشی و با هم به سوی آینده‌ای روشن و پر از عشق قدم برداریم.

...............................................................

تویی که زندگی‌ام را رنگین می‌کنی  

با تو، هر روز یک سفر جدید آغاز می‌شود  

سفری به دنیای عشق و امید  

که در آن فقط من و تو هستیم

پس بیا با هم، به دنیای عشق سفر کنیم  

جایی که هیچ چیزی نتونه ما رو از هم جدا کنه  

محمد، تویی که در دل من جا داری  

و همیشه در کنارم خواهی بود.

بمان برایم♡

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡