2777
2789
اره بیکاری هم بده.. درسمو ول کردم مرخصی ام کمک میدم به شوهرم.. طفلی بچم این وسط خودش داره بزرگ میش ...

تو این دوره باید از پس مخارج بر بیای ایشالله ک همیشه سرتون شلوغ باشه وهیچوقت بیکارو بی پول نباشین خیلیا الان از خداشونه سرشون بخاطر کار شلوغ باشه خداروشکر ک سرتون شلوغه 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا من نمیفهمم منظور استارترو آب کرفس پیتزا روغن زیتون😑😑

فروشگاه محصولات ارگانیک داریم..

تغذیه مون سالم بود وقتی پول نداشتیم..حالا که هم فروشگاه داریم هم پول..وقت نداریم غذای سالم بخوریم..

اگر میخوای کمک کنی حداقل اندازه توانت کمک کن. اینجوری که هم خودت داغون میشی هم کانون خانوادت سرد میشه. هر دو خسته و بیحوصله هستید و دیگه زندگیتون گرماشو از دست میده

اگر میخوای کمک کنی حداقل اندازه توانت کمک کن. اینجوری که هم خودت داغون میشی هم کانون خانوادت سرد میش ...

حتی غذارو‌با استرس میخوره..میترسم بلایی سرش بیاد..

حجم کار و پیامها داره بالامیره..قراره یمی کمک بده ولی اون طرف هم زیاد نمیتونه کاری کنه..

میگن قراره تل 

گرام بلاک بشه..

شوهرم میگه بجنب باید زودتر فروشگاه بروز بشه اما من نمیتونم😩😩😩

عزیزم حجم کار رو کم کن

پول دراوردن خوبه اما ب چ قیمتی

الان این پول ب درد میخوره ک برین تفریح و گردش تو ۶۰ سالگی میلیاردر بودن چ فایده داره

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
وقت ندارم یک کپسول خونساز بخورم.. وقت نمیکنم داروی لاغری شوهرم رو‌بدم بهش..وقت ندارم اب کرفس بدم به ...

خب نیرو بگیرین عزیزم؛ ان شاالله کارتون هم توسعه پیدا می کنه نمی شه که تا ابد خودتون همه کارا رو انجام بدید! دو تا نیرو بگیرین خودتون نظارت کنید! یک زمانی ادم کاری رو شروع می کنه در ابتدا سرش شلوغ نیست پول نیرو نمی ده! ولی الان دیگه شما دارین تو کار کشیدن از خودتون زیاده روی می کنین به نظرم!

حتی غذارو‌با استرس میخوره..میترسم بلایی سرش بیاد.. حجم کار و پیامها داره بالامیره..قراره یمی کمک بد ...

برات ارزوی موفقیت دارم اما امیدوارم بیشتر از کار و درامد به زندگیت. سلامتیت و ارامشتون فکر کنی

خب نیرو بگیرین عزیزم؛ ان شاالله کارتون هم توسعه پیدا می کنه نمی شه که تا ابد خودتون همه کارا رو انجا ...

میگم بهش..قبول نمیکنه..میگه میترسم شماره حساب خودشون رو بدن..

برای فروشگاه سه نفر نیرو‌داره..

برای پیام ها من بدیخت دست تنهام

برات ارزوی موفقیت دارم اما امیدوارم بیشتر از کار و درامد به زندگیت. سلامتیت و ارامشتون فکر کنی

سلامتی و ارامش خیلی مهمه..

وقت نمیکنم بدن دخترم رو با روغن ماساژ بدم..😟