من دوسال تو یه ساختمون بودیم حالا از ساختمونمون رفتن دوتا خونه اونورتر وقتی صحبت رفتن میکنیم مادرشوهرم تب میکنه دست از سرمون برنمیدارن الان پنج ساله.میگه خونه دارید حالا میخواید برید مستاجری .وقتی شوهرمو تنها میبینه پرش میکنه.شوهرمم دهن بین و بچه ننه
ببین تو یه ساختمون باشی شوهره ک همش خونه ی مادرشه . مادرشوهر وقت و بی وقت میره میاد خونت . تو زندگیت بیش از حد دخالت میشه . با شوهرت دعوات شه مامانه زرتی میاد بالا نکنه پسرش ازت کتک بخوره😂 تازه فک و فامیلم ک بیان خونه مادرشوهرت توقع دارن تو هم کار و زندگیتو ول کنی بری خونه مادرشوهر اونارو ببینی . یعنی هر وقت یکی بیاد خونه مادرشوهرم من باید آب دستمه بذارم زمین برم دیدن مهمونا . اه اه اه😤😤😤
بادهمه مزایا و معایبش به نظر من مهمترین حسنش اینه که اگه باهم خوب باشین پدرو مادرش دعاتون میکنن و برکتشو تو زندگی دیدین من الان ۵ ساله توی یه ساختمون زندگی میکنیم البته راهمون جداست ولی مشکلات وحشتماک نداریم فقط سرزده اومدن مادرشوهر یکم اذیتم میکنه اما خب گاهی تو بچه داری کمکن خرید غذا گاهی برامون میدن ولی این که به راحتی نمیشه رفت درسته ما الان میخوایم خونهدبخریم چون جامون تنگه مادرشوهرم میگه خونه میخواین جی کار ماشین شتسی بلند بخرین اینجا خونه خودتونه دلش نمیخواد بریم خودمم یکم ناراحت میشم بخوایم بریم...
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
مادر مردي كه الان همسرت هست و تا اين سن زحمت بچه شو كشيده
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي