2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 55 پست

من دوسال تو یه ساختمون بودیم حالا از ساختمونمون رفتن دوتا خونه اونورتر وقتی صحبت رفتن میکنیم مادرشوهرم تب میکنه دست از سرمون برنمیدارن الان پنج ساله.میگه خونه دارید حالا میخواید برید مستاجری .وقتی شوهرمو تنها میبینه پرش میکنه.شوهرمم دهن بین و بچه ننه

اگه زیاد بهشون روندی خیلیم خوبه. جاری من دوتابچه داره یکیشونومادرشوهرم نگه میداره منم پری خونه مادرشوهرم هروقت اون بچه هست دیگه خودشون فهمیدن بچه که باشه اونام خونه مانمیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا هر وقت خانوادم میان خونمون راحت نیستن  چون باید خانواده ی همسرم شام بیان چون خانولدم شام ...

بخاطر نزدیکیم بابا اینا اصلا نمیان خونم میگن هروقت ازاینجا رفتی میایم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

ببین تو یه ساختمون باشی شوهره ک همش خونه ی مادرشه . مادرشوهر وقت و بی وقت میره میاد خونت . تو زندگیت بیش از حد دخالت میشه . با شوهرت دعوات شه مامانه زرتی میاد بالا نکنه پسرش ازت کتک بخوره😂 تازه فک و فامیلم ک بیان خونه مادرشوهرت توقع دارن تو هم کار و زندگیتو ول کنی بری خونه مادرشوهر اونارو ببینی . یعنی هر وقت یکی بیاد خونه مادرشوهرم من باید آب دستمه بذارم زمین برم دیدن مهمونا . اه اه اه😤😤😤

بادهمه مزایا و معایبش به نظر من مهمترین حسنش اینه که اگه باهم خوب باشین پدرو مادرش دعاتون میکنن و برکتشو تو زندگی دیدین من الان ۵ ساله توی یه ساختمون زندگی میکنیم البته راهمون جداست ولی مشکلات وحشتماک نداریم فقط سرزده اومدن مادرشوهر یکم اذیتم میکنه اما خب گاهی تو بچه داری کمکن خرید غذا گاهی برامون میدن ولی این که به راحتی نمیشه رفت درسته ما الان میخوایم خونهدبخریم چون جامون تنگه مادرشوهرم میگه خونه میخواین جی کار ماشین شتسی بلند بخرین اینجا خونه خودتونه  دلش نمیخواد بریم خودمم یکم ناراحت میشم بخوایم بریم...

اللهم صل علی محمد وآل محمد

من اوايل بودم بعد رفتم دوباره خودم اومدم 

خيليييي دوست دارم باشم 

تنها نيستم 

حس امنيت و دلگرمي دارم 

عصرا مرتب ميرم پيششون 

حتي مهموني ميخوان برن يا شب نباشن خيلي ناراحتم

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

عزيزم ميدون جنگ كه نيست 

اونم مادر ه 

مادر مردي كه الان همسرت هست و تا اين سن زحمت بچه شو كشيده 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

مثلا مادر نامزدم دوس داره هر وعده دور هم غذا بخوریم 

میگه من که دارم غذا درست میکنم خب یکم اضافه میکنم شمام بیاید پیش ما 

نمیدونم اینجورکارا چقد درسته