2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 55 پست

خوبیش اینکه مادرسوهرم کلا زن ارومی و مهربون منم دوسم داره 

روزایی که مودش خوبه وقتی از دانشگاه میام نمیذاره برم خونمون میگه شام بیا خونه ی ما خسته ای الان 

اما خب من تو خونشون راحت نمیستم و کلا نمیتونم استراحت کنم 

مادرشوهرم خیلی توقع کمک نداره 

اگه دختراش یادش ندمن 

منو دوسم داره درکل 

منم خیلی هواشو دارم 

بدیش ایتکه هر جورم حساب کنی مادر شوهره و من یه بار قاضیش کردم تو دعوامون حق با من بود لما منو محکوم کرد 

من انقدر گریه کردم یه بار نگفت گریه نکن 

در کل هر جور حساب کنی مادر شوهره 

اوایلم خیلی میومد خونم ن 

مثلا هفت هشت صبح قبل اینکه همسرم بره سر کار 

منم هر بار ازش پذیرایی میکردم حتی اوبل صبح 

دم ظهر و غروبم میومد 

دید من احترام میکنم 

نمیدونم چطور شد دیگه نیومد خداروشکر 

خدایا منو تمامی دوستان نی نی سایتی رو به ارزوهامون برسون امین
میشه توضیح بدی عزیزم؟

مثلا بدیش اینه هرکی میاد خونت امار دارن هرجا میی امار دارن بخوای پدر مادرتو دعوت کنی اونام حتما باید بگی چون تو ی ساختمونین خونه مادرشوهر مهمانی شه باید باشی من ازاول نرفتم هروقت دلم خواست رفتم دلم نهواست نرفتم اونام عادت کردن خوبیش اینه اکثرا برا خوردو خوراک ماورشوهرم میگه بیاین خونه ما یا اب و برق و گازمونو خودشون میدن مشترکه یا بعضی وقتا خرید میکنه برام

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مزایاش اینه ک چون شوهرم بیکاره،میگن هرچی میخوایید بیایید پایین،بخورین،معایبش اینه ک کم کم حرمتها ازبین میره  وکمرنگ میشه،،،باید اولش روابطتت روباهاشون حفظ. کنی

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
من متنفرم موقع مهمونی کسی بیاد کمکم مگه کارگر باشه دوس دارم خودم غذا بپزم والا مزایاش نمیصرفه😂😂

واسه من عالیه ازلحاظ بچه

اخخخخ انقدر راحتم ،میرم بیرون بازار،ارایشگاه ،حموم بچرو نگه میداره میخوابونه عالیه

واسه عروسی داداشم شش ساعت تو ارایشگاه بودم بچه شیرخوارم ساکت دستشون بود کلی کیف داد😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
متاسفانه امکانشو نداریم جدا خونه بگیریم

ته دلت رو خالي نكن قرار نيست هركس تجربه خوبي نداشته خدا نكرده شما هم او تجربرو كني ، ولي در كل خب زندگي با خانواده همسر يه مقدار مشكل هستش بايد خيلي با سياست باشي و البته ميشه گفت تا حدود زيادي به همسرتون هم مربوطه كه چطور مديريت كنن

اگه میخوای بری زندگی کنی سعی کن تو هیچ کاری زیاد دخالت نکنی که توقعشون در اینده بره بالا که هرچی بشه شما بشید حمال(ببخشید رک گفتم)

چون سه سوت پررو میشن

و اینکه زیاد نرو بیا وقت بی وقت 

اینجوری اونام یاد میگیرن همچی رو راحت میگیرن اون وقت حتی اگه بخوای با شوهرت تنها باشی یکی بی موقع میاد بالا سرت

و حتما وقتی شوهرت میاد خونه چنان برید خونه خودتون که اون موقع کسی جرات ورود به خونت رو نداشته باشه

بگم زیاد بیای بری ارامش نداری 

مزایا خوب زیاد داره به شرط اینکه حرمتارو حفظ کنی همجوره 

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
نامزدم خیلی با سیاست رابطه منو مادرشو مدیریت میکنه

افرین خوبه پس نگران نباش عزیزم خودتم باسیاست و صبوری واحترام رفتار کن والبته عزت نفستم حفظکن هیچی نمیشه... باید قبول کنی بالاخره هر ادمی خوبی وبدی داره فقط ما روی مادرشوهر حساس تریم و بعدشم پسرش براش عزیزتره خب قابل درکه بچشه ونگرانه... سخت نگیر گلم

مثلا بدیش اینه هرکی میاد خونت امار دارن هرجا میی امار دارن بخوای پدر مادرتو دعوت کنی اونام حتما باید ...

دقیقا هر وقت خانوادم میان خونمون راحت نیستن 

چون باید خانواده ی همسرم شام بیان چون خانولدم شام اومدن 

مادرشوهرم هر چقدر لطف کنه بهم منم جبران میکنم 

وقتی شام میرم خونشوتن مسلما منم شام دعوت میکنم 

حللا چون جاریمم تو ساختمون ماست باید جاریمم بگم

چون جاریمو دعوت کردم 

مجبورم خواهرشوهرامم بگم 

چوتن همه نزدیک هم هستن 

در کل بجای دو نفر مجبورم غذای 12نفرو بپزم 

خدایا منو تمامی دوستان نی نی سایتی رو به ارزوهامون برسون امین

خیلیارو دیدم در نزده میرن تو خونه

سیاستت فقط این باشه اگه حوصلتم سر رفت خودت رو نگه دار سر گرم کن