life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2194 عنوان کنکور 73 بازدید | 7 پست من رشتم انسانی امسال دوزادهمم میخواستم ببینم میشه کنار کنکور انسانی کنکور زبان و فرهنگیان هم بدم؟ یا نمیشه کسی اطلاع داره مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1403/09/19 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 8110 اره فکنم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2194 کنکور فرهنگیان و نمیدونم ولی زبان میشه مرسی عزیزم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2194 اره فکنم مرسی ♥️ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
اوریم عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 290 فرهنگیان رشته انسانی رو میتونی شرکت کنی زبان هم میتونی شرکت کنی
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2194 فرهنگیان رشته انسانی رو میتونی شرکت کنی زبان هم میتونی شرکت کنی ممنونم عزیزم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است