ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیز باید معدل حساب بگیری ببینی چقد وام بهت تعلق میگیره بعدم برا ضامن خیلی اذیت میکنن من خدا میدونه چند نفر چک نوشتن برام ولی تایید نشدن اخرم یه کارمند کله گنده با فیش حقوقی بالا و چک وام گرفتم
با سفته دیگ قبول نمیکنن قبلا از ی اپلیکیشن ک از خودم بانک قرض الحسنه مهر بود سفته رو ضامن میگرفت تایید میشد و تمام الان دیگ اینجوری نیست ضامن منم سفته رو گرف هر کار میکرد تایید نمیشد رفتیم بانک گف دیگ با سفته وام نمیدن ضامن یا باید کسری حقوق بیاره یا گردش حساب بالا و پروانه کسب و چک داشته باشه یا ضامن کارمند با فیش حقوقی و چک. من پنج ماه جیگرم خون شد تا این وامو گرفتم
واقعاا فعلا حساب نداریم ولی فردا میخام باز کنم بنظرتون چقد گردش خوبه ک وام بدن ؟؟
ببین ۳ ماه گردش میخواد هرچقدر میانگین حسابت بشه برابرش بهت وام میدن مثلا ۳ ماه ۱۰۰ میلیون تو حسابت باشه بعد ۳ ماه بهت ۱۰۰ میلیون وام ۴ درصد میدن چیزی هم بلوکه نمیشه