2777
2789
عنوان

مدرسه

236 بازدید | 9 پست

سلام 

شب همگی بخیر 

به نظرتون مدرسه ابتدایی هست کلا آنلاین باشه؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونو نشنیدم ولی گزینه ی هوم اسکول چطوره؟

اونم شنیدم نمیدونم میشه اجراش کرد و چطوری میشه انجامش داد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونم شنیدم نمیدونم میشه اجراش کرد و چطوری میشه انجامش داد

یه مدرسه ثبت نام میشه بچه ،با اداره اموزش پرورش و مدیریت مدرسه هماهنگ میشه،بچه مدرسه نمیره و توی خونه آموزش میبینه فقط امتحانات پایان ترم رو میره میده

آموزشش توی خونه هم دیگه دلخواه هست معلم خصوصی یا فیلمای آموزشی یا خود والدین هر جور که خواستن

یه مدرسه ثبت نام میشه بچه ،با اداره اموزش پرورش و مدیریت مدرسه هماهنگ میشه،بچه مدرسه نمیره و توی خون ...

اینقدر از مدرسه خسته ام که دلم میخواد راستش انجام بدم فقط مشکلم دور شدن از اجتماع و گروه هم سن و سالهاش هست

اینقدر از مدرسه خسته ام که دلم میخواد راستش انجام بدم فقط مشکلم دور شدن از اجتماع و گروه هم سن و سال ...

دقیقا مشکل همین دور شدن از اجتماع و بچه هاست😕😕😕وگرنه سیستم آموزشی داغونه،منم بارها به این گزینه فکر کردم

دقیقا مشکل همین دور شدن از اجتماع و بچه هاست😕😕😕وگرنه سیستم آموزشی داغونه،منم بارها به این گزینه ف ...

یعنی این دو روز آنلاین بوده با هم درس خوندیم کیف کردیم کلی 

سلام من بچه هامو تو فیلیمومدرسه ثبت نام کردم
خیلی مفیده
درسا رو کامل توضیح میده
تازه ویدئوی شب امتحان داره که خلاصه درسها رو میاره شب امتحانشون نگاه میکنن و نمره هاشون عالی میشه

2790
2778
2791
2779
2792