2777
2789
عنوان

قرص دورسبلین

58 بازدید | 6 پست

میشه یکی هم منو راهنمایی کنه لطفاً 

بمن قرص دورسبلین داده برا کیست هشت آذر باید پریود میشدم نشدم 

ممکنه از اون قرصه باشه به زنان گفتم میگ ن ربطی ب این قرصه ندارع ولی تو گوگل زدم نوشته مث ال دی هست خو ال دی هم تا تموم نشه پریود نمیشی 

الان باید قرصه تموم بشه پریود بشم یا ربطی ندارع ب پریودم ردیف اول و خوردم ردیف دوم هم نصف شده 

دو ردیف مونده ک ی ردیفش زرده یه ردیف سفید

من خوردم تاریخشو لهم میریزه ازاول تنظیم میکنه نگران نباش حین مصرف پریود میشی قرص خوبیم هست من کیستم کوچیک بود انداخت

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
من خوردم تاریخشو لهم میریزه ازاول تنظیم میکنه نگران نباش حین مصرف پریود میشی قرص خوبیم هست من کیستم ...

ینی بخاطر همین قرصه ؟والا من از قبل موعود اون پریودم رابطه نداشتم 

الان اینجور گذشته هیچ علائمم ندارم 

گیج خر ماما گف ربطی ب قرصا ندارع وزن کم کردی بخاطر اونه بهم ریخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی بخاطر همین قرصه ؟والا من از قبل موعود اون پریودم رابطه نداشتم الان اینجور گذشته هیچ علائمم ندارم ...

نه کلا از بارداری که جلوگیری میکنه اما بهم میریزه وقتی که پریودشدی تاریخشو بنویس بعد ماه های ریگه طبق اون پریود میشی نکران نباش ماماهم نرو لطفا برو پیش متخصص زنان یا فلوشیپ

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
نه کلا از بارداری که جلوگیری میکنه اما بهم میریزه وقتی که پریودشدی تاریخشو بنویس بعد ماه های ریگه طب ...

پ خیالم راحت باشه ک باردار نیستم اون قرص و متخصص داده من این سوال و از ماما پرسیدم 

پ خیالم راحت باشه ک باردار نیستم اون قرص و متخصص داده من این سوال و از ماما پرسیدم

درسته

نه دروسبلین قرص جلوگیری اما بازم ی بیبی بزن محض احتیاط حالا

من به محض قطع کردنش باردارشدم به فاصله دوهفته 

درستهنه دروسبلین قرص جلوگیری اما بازم ی بیبی بزن محض احتیاط حالا من به محض قطع کردنش باردارشدم به فا ...

ن من هنوز بسته اولمه تموم نشده دوس تا هست زردا تموم بشه و سفیدارو بخورم بعد گفته تا شیش ماه استفاده کنم