2777
2789
حتما پیگیر کن کارت واکسنو نخوندی مگه علایم هشدار ننشستن تو ۹ماهگیه

ببین اینکه تلاش کنه و نتونه بشینه مشکلی نیس...اما اگه کلا خودشو بلند نمیکنه حتما حتما ببر پیش متخصص مغز و اعصاب

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نه مشکلی نیست الان نمیدونم چرا بیشتر بچه ها کاراشونو دیر انجام میدن پسر من یازده ماهشه از ۷ ماهگی م ...

بهم گفتند سینه و خیز و چهار دست پا جز تگامل نیست اگه نشینه مشکلیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهاش تمرین کن زیاد بالش بچین دورش بشینه بالش شیردهی وسط پای خودت بشونش کم کم باید سرپا هم میشد بزارش کنار میز دستش رو بگیره اروم وزنش بیاد رو پاهاش ماساژش بده زیاد با روغن زیتون کمر و پاهاش رو 

پاچه گوسفند قلمه و پای مرغ خیلی تو غداهاش استفاده کن بادام هم عالیه ماهیچه هم خوبه

بنظرم ببرینش پیش متخصص اطفال الان دیگه باید یکم وایسه اگه فقط سینه خیز میره خب دیر شده ان شاالله ک ط ...

نه دوتا بچه شیر به شیر دارم یه بچه مدرسه وقت خودمو ندارم،ببرم دکتر ببینم چی میگه

نه تلاش نمیکنه،منم به پشتی تکیه میدم چند دقیقه میشینه بعد میفته

شلی عضلات داره..دیر گردن گرفت نه؟؟؟؟؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نه دوتا بچه شیر به شیر دارم یه بچه مدرسه وقت خودمو ندارم،ببرم دکتر ببینم چی میگه

توی غذاش اب قلم بریز مقویه شبا هم هروقت تونستی بدنشو با روغن بنفشه ماساژ بده بعضی بچه ها یسری کارارو دیرتر انجام میدن اما دکتر ببری خیالت راحت میشه

ارع عزیز تقریبا شش هفت ماهگی خوب گرفت

زایمان طبیعی سزارین؟

نسبت فامیلی داشتین ؟

بچه زردی یا nicu بستری نشد؟

زایمان طبیعی سزارین؟نسبت فامیلی داشتین ؟بچه زردی یا nicu بستری نشد؟

سزارین،زردی که داشت درمان شد اونقد بالا نبود مثل بقیه،نه بستری نشد همه چی اوکی بود،ببین اینم بگم دوتا بچه هام دیر راه رفتند نشستند