2777
2789
عنوان

مسخره کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 44 پست
خب مسخره کنند تو کلاس ما هم همه هم رو مسخره میکنن پشت سر هم 🤡🤡🤡تو این سن عادی هست این چیزا

اها اوکی🤡

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

خب پس چرا ریپ میزنی بابا نظرتو واسه خودت نگه دار خواهشاً

من یه بار گفتم خیلی زور داره حرفت بند کردی به من صد بار ریپ زدی من کسی نظرش مخالفم باشه هزار بار پیام نمیدم مثل شما اخر سر برمیگردی میگی برا خودت نگه دار من به زور اومدم ریپ زدم انگار تو واسه خودت نگه دار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بار گفتم خیلی زور داره حرفت بند کردی به من صد بار ریپ زدی من کسی نظرش مخالفم باشه هزار بار پیا ...

اه ول کن دیگ تا الان سه بار ریپ زدی هیچی نگفتم وااا 🤡🤡بله شما درستکار ما خطاکار به سلامت دست از سر من بردار 

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

گناه هم نیست این که تو جمع یکی رو مسخره کنی جلو روش اره ولی خب همه آدم ها بیشتر وقتی جایی جمع میشن م ...

مرزای بین عادی و مسخره رو کلن برداشتی

چون عادیه بین همه گناه محسوب نمیشه؟

حق الناسه شاید طرف راضی نیست مورد تمسخر قرار بگیره 

اه ول کن دیگ تا الان سه بار ریپ زدی هیچی نگفتم وااا 🤡🤡بله شما درستکار ما خطاکار به سلامت دست از سر ...

دلم میخواد اصلا ریپ بزنم مثل خودت که ادمو کچل میکنی بعد میگی ولم کن منم نگفتم خطا کار نیستم گفتم اشتباهه

ددلقک قیافت بیشعور وجودت

بعد از ده دقیقه یادت اومد اینو بگی ؟عه توهین کردن گناه نیست ؟؟؟😆

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

بعد از ده دقیقه یادت اومد اینو بگی ؟عه توهین کردن گناه نیست ؟؟؟😆

من نگفتم گناه انجام نمیدم

فقط گفتم اون کار گناه هست بعدم توهین میکنی میخوای جوابتو ندم نه پهنت میکنم

ددلقک قیافت بیشعور وجودت

@niniyar_3  

@niniyar_2  

@niniyar_1   ایشون توهین کردند به من و همش ریپ میزنند حرفای نامناسب میزنند خواهشاً تعلیق باشند ممنونم

من نگفتم گناه انجام نمیدمفقط گفتم اون کار گناه هست بعدم توهین میکنی میخوای جوابتو ندم نه پهنت میکنم

من چه توهینی کردم از کی تا حالا استیکر دلقک توهین حساب میشه؟؟