2777
2789
عنوان

مسخره کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 44 پست
پشت سرم گناه محسوب میشه گفتم کاری هم انجام میدن دلیل بر درست بودنش نیست

کی گفته گناه هست ؟؟؟؟من کی گفتم درست هست ؟؟گفتم عادیه یه چیز رایج هست و مهم اون نیت و قصد طرف هست اگه منظور خاصی نداشته باشه گناه نیست ))گه این طوری باشه که کل آدم ها گناه میکنن نمیشه که ایشون هم الان گفت فقط به خاطر شوخی بوده چند تا حرف معمولی زدند نه که ابرو طرف ببرند

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

کی گفته گناه هست ؟؟؟؟من کی گفتم درست هست ؟؟گفتم عادیه یه چیز رایج هست و مهم اون نیت و قصد طرف هست اگ ...

عادی یعنی گناه نیست 

مسخره کردن پشت سر چه جلوی طرف گناه حساب میشه توی قران اومده حالا هر کسی نظر خودشو داره ولی به من فقط حرف خودمو قبول دارم تا فردا بگی میگم گناه صددر صد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گناه نیست 😐😐اصلا چون تو این سن عادی هست به حالت شوخی دانش آموز ها معلوم ها رو مسخره میکنن الان از ...

عزیزم بچه ۳ یا ۴ سال نیستنا بعدم اگه با شوخی اینا اعتماد به نفس ی نفر از بین بره چی؟ راجع به معلم ها نبوده ،مثل اینکه همکلاسی بوده.

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

عزیزم بچه ۳ یا ۴ سال نیستنا بعدم اگه با شوخی اینا اعتماد به نفس ی نفر از بین بره چی؟ راجع به معلم ها ...

نه خیر راجب دبیر ها داشتند با همکلاسی ها صحبت میکردند یعنی شما خودتون دانش آموز بودید راجب دبیر ها حرف نمی زدید فلان دبیر این مدلی چرا ؟؟؟؟والا من هر کی دیدم این طوری هست چه گناهی میخواد ببره مثلا آدم که نکشته 

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

کی گفته گناه هست ؟؟؟؟من کی گفتم درست هست ؟؟گفتم عادیه یه چیز رایج هست و مهم اون نیت و قصد طرف هست اگ ...

منظور یعنی چی برای خوشگذارنی یا فقط یه حرفی بگه 

هر چی که قصد طرف باشه گناهه

عادی یعنی گناه نیست مسخره کردن پشت سر چه جلوی طرف گناه حساب میشه توی قران اومده حالا هر کسی نظر خودش ...

شما هم هر چی بگید نظر من تغییر نمی‌کنه خواهشاً ریپ نزنید 

نه خیر راجب دبیر ها داشتند با همکلاسی ها صحبت میکردند یعنی شما خودتون دانش آموز بودید راجب دبیر ها ح ...

خوندین پست بعدیشو ؟؟ استارتر گفتن منظورشون فقط معلم نیست همکلاسیشونو مسخره میکنن منم دارم راجع به همکلاسی حرف میزنم نه معلم.

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

خوندین پست بعدیشو ؟؟ استارتر گفتن منظورشون فقط معلم نیست همکلاسیشونو مسخره میکنن منم دارم راجع به هم ...

خب مسخره کنند تو کلاس ما هم همه هم رو مسخره میکنن پشت سر هم 🤡🤡🤡تو این سن عادی هست این چیزا 

اینجوری بخوای زندگی کنی زندگی واست بی معنی میشه وای اینو گفتم گناه کردم وای شوخی کردم وای اون کارو ک ...

اره بابا تازه بیشترش مسخره کردن نیست شوخی هست اینا زیاد تو فاز میرن من خودم میگم ولی واقعا منظور خاصی ندارم