2777
2789
منم یک سوال دارم

قشنگم یادمه شما تو یه تامیکی حست رو میگفتی 

میشه حست رو بهم بگی حتی اکه حس شسمی نیستی 🙂

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قشنگم یادمه شما تو یه تامیکی حست رو میگفتی میشه حست رو بهم بگی حتی اکه حس شسمی نیستی 🙂به نظرت علی ا ...

عزیزم متاسفم حس میکنم علاقه ای نداره بهتون فکر نمیکنه بی تفاوت هست ارزش تو خیلی بالاتره حس میکنم خودتو دست کم میگیری و راضی به کم میشی خیلی پا پیش میزاری

عزیزم متاسفم حس میکنم علاقه ای نداره بهتون فکر نمیکنه بی تفاوت هست ارزش تو خیلی بالاتره حس میکنم خود ...

تاحالا بخاطرش پا پیس نذاشتم ؛ دوست داشتم اینکارو بونن ولی غرورم اجازه نداده 

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

چرا وقتی ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

اوایل سال جدید،یکم رحمت سرد و ضعیفه باید تقویت بکنی خرما زیاد بخور پیاده روی بکن

منم میشه بگین لطفا ❤️

عزیزم متاسفم حس میکنم علاقه ای نداره بهتون فکر نمیکنه بی تفاوت هست ارزش تو خیلی بالاتره حس میکنم خود ...

از ظاهرم میگی :)

اوایل سال جدید،یکم رحمت سرد و ضعیفه باید تقویت بکنی خرما زیاد بخور پیاده روی بکن

سلام گلم میشه به منم بگی کی باردار میشم جنسیتش چی میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!