2789
عنوان

بیاید یه لحظه

31 بازدید | 2 پست

بچااا من میدونید ار هم سن و سالام عقبممم اونا مشروب خوردن سیگار کشیدن رل زدن گفتن خندیدن خش گذروندن کافه مافه همه چیزز ولی من همش تو خونم حتی تو مدرسه هم حصله ندارم 

فک مبکنم من خیلی زشتم و لیاقت ندارم برم تو جامعه هوفف خستمم میدونید بسکه تو خونه موندم عقب مونده شدمم و ترس از این ک برم تو جامعه رو دارم 

مشروب نخوردن و سیگار نکشیدن و کافه نرفتن نمیشه عقب افتادن بلکه جلو افتادن هم محسوب میشه به شرطی که آدم راکد نباشه حواسشو به جای این چیزای بیخود بده به پیشرفت خودش حالا یا درس خوندن یا کارای دیگه هرچی که علاقه داری میتونه هنری زبانی ورزشی یا هرچیز دیگه باشه 

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی جان که باید برود سفت به من چسبیده:)

توی جامعه بودن هم حتما به معنی این کارا نیست ارتباط داشتن با آدم ها هم هیچ ربطی به قیافه و اینا نداره همه اولش برای حاضر شدن توی اجتماع اضطراب دارن بعضیا بیشتر بعضی کمتر ولی یه مدت که بگذره و بری تو دلش عادی میشه بعضی وقتا آدم باید سوتی بده اشتباه کنه تا کم کم ارتباطات و یاد بگیره تو جامعه بودن هم حتما به معنی ارتباط با آدمای سیگاری و مشروب بخور و اینا نیست آدم باید بگرده هم فرکانس های خودشو پیدا کنه آدمایی که کمی از علاقه ها یا فرهنگشون شبیه تو باشه وقتی تو مسیرایی بری که علاقه داری این آدمارو هم پیدا میکنی

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی جان که باید برود سفت به من چسبیده:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم