2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه ۱ دونه چه ده تا زگیل زگیله دیگه! 

اول مطمئن‌شو 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

اگه شبیه گل کلمه اره اگه مثل جوشه نه

یه دکتری میگفت اگه مثل جوش بودم زیگیله

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

مترجم زبان مریخیا

تشریف بیار لطفا به فارسی ترجمش کن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه دکتری میگفت اگه مثل جوش بودم زیگیله

هر دونه ای که زیگیل نیس شاید حساسیت باشه شاید قارچ باشه شاید جوش شایدم موی زیرپوستی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

هر دونه ای که زیگیل نیس شاید حساسیت باشه شاید قارچ باشه شاید جوش شایدم موی زیرپوستی

آره خب ولی یه عکسی گذاشته بود دور ناحیه تناسلی بود بعد گفت زگیله اما یه سریا به تیغ حساسن جوش میریزن یه سریا هورمونی

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
آره خب ولی یه عکسی گذاشته بود دور ناحیه تناسلی بود بعد گفت زگیله اما یه سریا به تیغ حساسن جوش میریزن ...

باید دکتر معاینه کنه و تشخیص بده چون سایر دونه ها خودشون خوب میشن ولی زیگیل باید فریز بشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲