fatameh67909 مدیر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6608 عنوان من زشت ترین دختر دنیا هستم | مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 38 پست صورتم پر از جوش موندم چیکار کنم ۲۵ سالمه۱۴ تا اندازه گردو آزمایش هورمونی میگ هیچ مرگی نیس سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 1403/09/18 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdaash عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 46 اره نوتروژینا خب نوتروژینا خیلی قوی نیست شوینده دئودراگ بگیر با ژل ضد جوش پرودرما عاااالین جفتشون برای روتین خونگیفیشیال هم میتونه کمکت کنه 💜
00چکامه00 عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 3692 درمان قطعی این کوفتی چیه پانژل کلیندا تترا هیچی اثر نمیکنه موقتیه خب شما اینا رو سرخود مصرف کردیدرمان قطعی رو پزشک مشخص میکنهمنم مثل خودت بودمدقیقا هم ۲۴ سالم بود۲ سال صورتم اینه شد با درمان پزشکاین ۴ ماهی هم که بهم ریخته به خاطر یه دارو پر عوارضهاز خوددرمانی با محصولات مراقبتی دست بکش برو یه پزشک عالی اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂
ریررررری عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 500 خیلی تاثیر داره ولی مایعات باید زیاد استفاده کنی آره حتی اگه این قرص رو هم استفاده نکنی آب و مایعات باید زیاد بخوری واسه صاف شدن صورت و سفید شدنش خیلی تاثیر داره
00چکامه00 عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 3692 و یه چیزی بگممن چون خودم علوم پزشکی ام اینو دوستانه میگمپزشکای پوست اکثرا سهمیه ای و بی سوادنخوب تحقیق کن سراغ باسوادشون بری اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6608 خب شما اینا رو سرخود مصرف کردیدرمان قطعی رو پزشک مشخص میکنهمنم مثل خودت بودمدقیقا هم ۲۴ سالم بود۲ سا ... به شما دکتر چی داد ک دوستت عالی شد تو رو خدا بگو سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6608 و یه چیزی بگممن چون خودم علوم پزشکی ام اینو دوستانه میگمپزشکای پوست اکثرا سهمیه ای و بی سوادنخوب تحق ... هست درسته سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
00چکامه00 عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 3692 به شما دکتر چی داد ک دوستت عالی شد تو رو خدا بگو داروهای ساختنی بود اگه میشد بگم میگفتم اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6608 داروهای ساختنی بود اگه میشد بگم میگفتم من چند جا دکتر رفتم یا میگن راکوتان یا همین ژل ها سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم