2777
2789
عنوان

من زشت ترین دختر دنیا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنتیکی خاهر..من هم همینطوریم...داداش بدبختم ک هرجوشی میزنه جاش سوراخ میشه

باید اون سرسیاهه رو فشاربده تاجاش سوراخ نشه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

شما باید بری دکتر پوست راکوتان بهت میده میخوری صورتت صاف صاف میشه

خوردم ی مدت هیچ کاری نکرد باز دوزش بالا برد تا دیدم داره بدتر آب بدنم میگیره اثری هم نمیکرد

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
قطعا با یکم جوش تو زشت نیستی خوشگلمروتین پوستی داری؟؟

اره نوتروژینا 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
هورمون مردانه ت بالا نیست؟؟ صورتت با شوینده های قوی نشور پوستت حساس کرم پودر و پنکک اصلا نزن

نمی‌دونم والا

روتین نوتروژینا دارم جواب نمی‌دهد

نوتروژینا مزخرفه

فقط آبرسان واترژلش خوبه

برو سمت کلینیک و بادی شاپ

البته جوش باید درمان شه با پزشک 

اینا محصولات مراقبتی اند نه درمانی

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

منم قبلا جوش میزدم...روی بازو و پشتم هم جوش داشتم...بعد یه سری رفتم سونو...دکتر تشخیص تنبلی داد و کیست...دو ماه دارو خوردم عورمونهام تنظیم شد همه ی جوش هام هم رفت

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خوردم ی مدت هیچ کاری نکرد باز دوزش بالا برد تا دیدم داره بدتر آب بدنم میگیره اثری هم نمیکرد

پس بخاطر یه چیز دیگس چون این قرص واسه همه جواب داده تقریبا 

آزمایش هورمونی برو حتما

موهای صورتت ضخیم مثل مردا نیست؟

نوتروژینا مزخرفهفقط آبرسان واترژلش خوبهبرو سمت کلینیک و بادی شاپالبته جوش باید درمان شه با پزشک اینا ...

درمان قطعی این کوفتی چیه 

پانژل کلیندا تترا هیچی اثر نمیکنه موقتیه

پس بخاطر یه چیز دیگس چون این قرص واسه همه جواب داده تقریبا آزمایش هورمونی برو حتماموهای صورتت ضخیم م ...

نه فقط 3تا داره