2777
2789
عنوان

انسان

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 31 پست
از نظر من بله،محیط و اطرافیان هم تاثیر گذارند به خوی انسان

پس می‌تونند تاثیر گذار هم باشن 

ولی انرژی منفی رو بیشتر می‌بینید در بین انسان ها 

پس میشه گفت درسته که انسان ها گرایش به منفی دارند!؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پس می‌تونند تاثیر گذار هم باشن ولی انرژی منفی رو بیشتر می‌بینید در بین انسان ها پس میشه گفت درسته که ...

از نظر من گرایش به کار خوب حال خوب ایجاد میکنه،ولی انسان همیشه گرایش به حال خوب هم نداره،با اینکه می‌دونه مصرف نمک باعث ایجاد عوارض بدی در بدنش و سلامتی میشه بازهم همچنان کار خودش رو میکنه،شما اختیار دارید که یکی رو انتخاب کنید شما عقل دارید

قرآن بخون ،خلاصه بخوای سه آیه آخر سوره حشر

من رو شناخت کار میکنم و این سوال شناختی هستش که پاسخ انسانی داره ...

قرآن کتابیست که انسان نوشته است 

و خداوند کسیست که انسان شناخته است 

و با او ارتباط گرفته است و سخنانش را شنیده است و نوشته است که نیک باشید و سپاس گذار و تسلیم خواست و اراده ی خداوند باشید که راهی جز راه راستین نیست و اگر این چنین نکنید به هلاکت و جهنم دچار میشوید ...‌‌ 

پس این انسان به ناسپاسی در هلاکت است ؟!

خیلی پیچیده صحبت میکنید راه شناخت خدا پیچیده نیست، دلیه

میخوام فک کنید من آدم نیستم ...یه موجود فضایی ام که داره با انسان ها صحبت میکنم که واقعا انسان چیست؟؛!!

کتاب می‌نویسم شاید روزی چاپ بشه 😍

میخوام فک کنید من آدم نیستم ...یه موجود فضایی ام که داره با انسان ها صحبت میکنم که واقعا انسان چیست؟ ...

بازم میگم قرآن بخونید نه یک بار و دوبار ‌به والله بالای ۲۰ساله هر بار که میخونم ی درک جدید ی مطلب جدید یاد میگیرم

بازم میگم قرآن بخونید نه یک بار و دوبار ‌به والله بالای ۲۰ساله هر بار که میخونم ی درک جدید ی مطلب جد ...

خب آگاهی بدید خیلی قشنگ تر از آدرس دادنه .

از تجربه و شناختی که دارید بگید برای دیگری

خودتم نمیدونی چی میگی

من نویسنده ام 

چالش ذهنی هستش تعامل اجتماعی نیست 

فک کنید من یه موجود از جهانی دیگر هستم که با گروهی انسان صحبت میکنم و این انسان ها از خاک ایران هستند 

و تمام این مکالمات در کتابم چاپ میشه 

سوژه های ارتباط شما هستید که این مطلب رو می‌خونید ..