2777
2789

پیرودی 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا فکرم اونقد داغونه دقت نکردم چون بالای کیبردم اماده مییوفته زدم پریود شده پیرود ببخشید

آخی مواظب خودت باش 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چه دعاییه و برا چی خوبه

برای دفع دشمن ، حفظ از شر دشمن و نفرین برای دشمن بدنیت که هرکاری بهت کردن به خودشون برگرده و برای حاجت گرفتن هست 

تو گوگل بزن بخون برای چی خوبه و معنی شو تا اخر کامل بخون 

مواظب خودم هستم ولی مواظب دلم نیستم از دلم خون میباره💔

هععی❤️‍🩹

چشم عزیزم برا دفع طلسم و چشم بد هم خوبه؟

نمی دونم ولی در کل برای دفع دشمن‌ایناست 

پناه ببر به خدا که قدرت خدا از جن و شیطان و طلسم و انسان های بد شیاطین ها بیشتره خودش حفظ میکنه 

زندگی منو هم با این چیزا خراب کردن ولی من به خدا توکل کردم 

چون هیچی اما هیجی از قذرت او ببشتر نیست