2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
واییی جدیی چقد عالیییی تبریک میگم موفق باشینمیشه یکم انگیزه بدین به منی که فکر میکنم تا الان نوسانی ...

ببین قطعا همه ما نوسانو داریم خود منم بوده یه روزایی حتی اون تایمایی که میخوندمم حال نداشته باشم و کم بخونم ولی فقط نباید بذاریم این حال نداشتن به فردا منتقل شه و استادمون یه حرف قشنگی میزد میگف کاری نکنین که سال بعد پشیمون باشین بگین اگه اینجوری کاش اونجوری و اینا به خودتون بدهکار نباشین صدتونو بذارین نتیجه رو هم دست خدا بسپارید رشته هم آره چرا نتونی بیاری تلاش کنی قطعا میاری 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین قطعا همه ما نوسانو داریم خود منم بوده یه روزایی حتی اون تایمایی که میخوندمم حال نداشته باشم و ک ...

چقد قشنگ گفتی ممنونم❤️

ارهه همینطوره،باید سعی کنم بتونم حداقل 10ساعتو بخونم🌱

ریاضی کلاس آقای مقدم نیا رو تاملند شرکت میکردم و راضی بودم کتاب هم کتابای خودشونو میزدم

ممنونم

من هنوز تست اموزشی هم نزدم و خیلی میترسم نتونم

حالا فعلا کلاس میرم تا یکم یاد بگیرم بعد از همین مبحثی که میخونم تست بزنم🥲

ممنونممن هنوز تست اموزشی هم نزدم و خیلی میترسم نتونمحالا فعلا کلاس میرم تا یکم یاد بگیرم بعد از همین ...

ببین کلاس که میری هر درسی حتما نهایت تا فردا شبش یه بار جزوه رو بخون و سعی کن خودت مثالای استادو بدون نگاه کردن به راه حل با زمان مثلا ۶ ۷ دقیقه حل کنی بعد فرداش برو سراغ تست آموزشی بدون زمان مضرب ۳ ها رو بزن دفعه بعد ۳k-1 رو بزن و اونایی که مورد داری رو مارک کن حتما