2777
2789
عنوان

کنکور

155 بازدید | 24 پست

امسال کنکور دارم و دارمم میخونم اما حس میکنم خیلی بی فایدس چند وقته ک اصلا درست نتونستم بخونم با این ک هدف هم دارم اما نمیدونم چه کار کنم از این بی حسی و بی حالی تو درس خوندن در بیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم برای همه طبیعیه مطمئن باش از الان شروع کنی نتیجه میگیری منم پارسال آبان و نصف آذر رو خوب نخوندم اسفندم بد جور مریض شدم دو هفته نتونستم بخونم الان دندونپزشکی بهشتی قبول شدم 

نترس عزیزم برای همه طبیعیه مطمئن باش از الان شروع کنی نتیجه میگیری منم پارسال آبان و نصف آذر رو خوب ...

بنظرت از الان با ساعت مطالعه بالای ۱۰ امیدی هس ب پزشکی😞

کاربری دست دونفره😃
نترس عزیزم برای همه طبیعیه مطمئن باش از الان شروع کنی نتیجه میگیری منم پارسال آبان و نصف آذر رو خوب ...

میتونم بپرسم شیمی و زیست چند درصد زدی؟ 

من فیزیکم ضعیفه نمیدونم چند درصد بزنم 

اتاق عمل دوست دارم🥲

منم همین طور بودم...اومدم یه کانال توی تلگرام زدم که شخصیه و فقط خودم تو کاناله هستم..بعد هر روز مثل دفتر خاطرات میرم اونجا و برای خودم اتفاقایی که تو درس خوندن برام میوفته رو مینویسم

هر گندیم میزنم که باعث میشه نخونم مینویسم...اینطوریه که فرداش سعی میکنم عیب و ایرادای دیروز رو برطرف کنم،تاحدودی به انگیزم کمک کرده،هم یه یادگاری میمونه واسم از این روزای تیره،هم انگیزه میگیرم،دوست داشتی امتحان کن

واییی جدیی چقد عالیییی تبریک میگم موفق باشین

میشه یکم انگیزه بدین به منی که فکر میکنم تا الان نوسانی خوندم و از این به بعد حتی اگه درست بخونمم نتیجه خوبی نمیگیرم🥲

تازه من به پرستاری ازادم راضیم🥲

بنظرت میتونم هدفمو یه رشته بهتر بزارم؟مثلا تغذیه؟(اینم بگم پاییم متوسطه)

منم اینطوری ام در موردش ی پادکست گوش دادم ی سندروم خاصی داشت این ی مشکل ذهنیه و متاسفانه برگشت پذیره منم دارم زحمت کشیدم رو میبینم نتیجه کوتاه مدتم رو میبینم ولی همش فکر میکنم نمیشه و نمیتونم انگار به خودم مطمئن نیستم ی همچین چیزی که مطمئنم حسش کردی ولی تمرین ذهنی برای حلش زیاده یکی از دلایلش هم عدم اعتماد به نفسه البته