2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال

149 بازدید | 29 پست

دوستان پسرم به شدت شیطون‌

تو خونه لباساش و در میاره و لخت میگرده

حرف زدنش خوب مشکل گفتاری نداره 

وارد چهارسال شده

هی میره حموم 

حرف گوش نمیکنه 

علاقه ای به شنیدن سعرو داستان نداره 

دوست داره کارتون ببینه مدام 

و خاک بازی کنه 

مدام دوست داره بریم بیرون یک جا بند نمیشه 

باهاش حرف بزنی ارتباط چشمی زیاد نمیگیره 

یعنی میکیره اما نه اونقدر

بچه های کوچیک و اذیت میکنه 

همه چیزی ردیف میچینه مثلا کیک بیسکوییت میره پشت مبل ردیف قطار میکنه بازی ام میکنه با اسباب بازی هاش همش ردیف کردن نیست ولی ردیف میکنه وسایل و 

از دیوار راست بالا میره

آب دهنش وقتی حرف میزنه میریزه 

لج باز و وادارت میکنه کاری که میخادو انجام بدی 

نترس و از هیچی نمیترسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رفتاراش من و به شدت نگران کرده چند وقت پیش بردمش دکتر اطفال براش قرص رسپریدون نوشته 

تنها چیزی که متوجه شدم این ک با دادن قرص فقط خوابش میاد و شب زود میخابه و گرنه فایده دیگه ای نداشته 

این رفتاراش من و به شدت نگران کرده چند وقت پیش بردمش دکتر اطفال براش قرص رسپریدون نوشته تنها چیزی که ...

رسپریدون چند میلی بهش میدی؟

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

ببرید مشاوره کودک  ، هر چی دیرتر اقدام کنید زمان مدرسه به مشکل بزرگتری برخورد میکنید 

اینجا ممکن با شنیدن بچه اس و طبیعیه و بچه منم اینطوری بود  بزرگ شد الان معلم شعر و ادب فارسی شده گمراهتون کنن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

این رفتاراش من و به شدت نگران کرده چند وقت پیش بردمش دکتر اطفال براش قرص رسپریدون نوشته تنها چیزی که ...

اون قرص اعصاب هسش

اینکه میگی‌ وسایل ردیف میچینه لطفا جدی بگیر

قصدم نگرانی نیس

رو‌ پنجه هم‌راه میره؟

نمیشه نظر قطعی داد ولی خب ساعت تلویزیون دیدنش رو کنترل کنن و ببرنش کلاس ورزشی که انرژیش تخلیه بشه تر ...

ببینید هرچی بپر بپر کنه خسته نمیشه 

هیچی نمیفهمه یعنی برای یک آدم نفهم نمیشه حدو مرز گذاشت 

وقتی بهش اخم کنی جیغ میکشه و گریه میکنه 

وقتی بزنی پشت دستش بدتر لجبازی میکنه و بدتر میکنه کلا بعد هم چند تا فپش یاد داره مدام میگه تا دعواش کنی 

کسی خونه ما بیاد میگه بریم بازی فقط بازی نه یخچال میذاره نه تلویزیون نه وسیله های من هیچی