2777
2789
عنوان

اتاق پراتییک

45 بازدید | 11 پست

آقا دستگاه لارنوسکوپ رو  استادم بهم گفت خراب زد گرفتی 

بعد همش ازم ایراد گرفت خیلی حس بدی داره واقعا همه درست انجام دادن من ریدم اون وسط واقعا که احساس خنگ بودن کامل کردم

همه درست انجام دادن😭😢😣

ما هنوز لوله آن جی تیوب هستیم 

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اینو نداریم اصلا چیه ؟

ما اینو خوندیم عملی ندادیم، لوله دهان به معده عملی گذاشتیم

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

😐😢 استادم داد زد گفت خانم فک مریضو اوردی پایین :/مریض : ماکت پلاستیکی😐😂

خب راست میگه این وسیله خیلی حساسه اگه اشتباه انجام بدی فک و دندون های مریض همه خورد میشن 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

راستی آقا سخت نیست پرستاری راضی هستی؟ اندر احوالاتت بهم بگو

عزیزم الان در حال جر خوردن زیر شیفت های ترم ۷ هستم 🤣

ولی کلا رشته ی سختیه ،درساش و کارآموزی ها و کاروزیاش خیلی طاقت فرسان 

ولی خب نباید تو بالین بمونی فوقش ۵/۶ سال کار توی بالین کافیه باید از بالین بیای بیرون وگرنه پیر میشی، یا فوق و دکترا بگیری یا بری یه بخشی که کارش سبک باشه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️