2777
2789
عنوان

فامیل دهن گشاد

177 بازدید | 17 پست

همش دعا ازدواج میکنن از وقتی خواهرم ازدواج کرده انگار من بدبختم دلسوزی لازم دارم. خونواده شوهرش تا من و میبینن هی میگن ایشالا توام ازدواج کنی. پسره رفتا واسم خواستگار ۴۰ ساله پیشنهاد داده. حالم بده حس بدی دارم خیلی کوچیک شدم کلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منم پیش اومده .....

خیلی واضح جواب دادم دیگه تکرارش نکردن .

گفتم ممنون ولی من اهداف مهم تری دارم قصد ازدواج ندارم خواستگارای پیشنهادیتون رو به دخترای خودتون معرفی کنید من نیازی ندارم .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

برای منم پیش اومده .....خیلی واضح جواب دادم دیگه تکرارش نکردن .گفتم ممنون ولی من اهداف مهم تری دارم ...

به خودم مستقیم نگفته به خواهرم گفتا اونم واسه مامانم گفته. ولی پدرشوهرش مدام به من میگه ایشالا توام ازدواج کنی. حالم بد میشه اینارو میشنوم

به خودم مستقیم نگفته به خواهرم گفتا اونم واسه مامانم گفته. ولی پدرشوهرش مدام به من میگه ایشالا توام ...

خب عزیزم واضح برو بگو نگران ازدواج کردن و نکردن من نباشید انقدر هم خواستگار پیشنهاد ندین به خواهرم .

تا وقتی ک سکوت کنی و جواب ندی ادامه میدن و بعدا بیشتر دخالت میکنن . پس سریعا جوابشونو بده که حد خودشونو بدونن . 

ایندفعه اون آقا گفتش ایشالا ازدواج کنی . بگو شما که میخواین دعای خیر کنید حداقل یه دعای بهتر کنید برام . برام دعای موفقیت تحصیلی و شغلی کنید من دلم نمیخواد ازدواج کنم فعلا .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

خب عزیزم واضح برو بگو نگران ازدواج کردن و نکردن من نباشید انقدر هم خواستگار پیشنهاد ندین به خواهرم . ...

باید جوابشو بدم ولی میدونی پرروعه بعدش میگه نه بهترین دعا واست ازدواجه.

باید جوابشو بدم ولی میدونی پرروعه بعدش میگه نه بهترین دعا واست ازدواجه.

خب اگه همچین جوابی داد شما هم کم نیار باز جوابشو بده . یکبار بتونی ساکتشون کنی تا آخر عمر راحت میشی از دست دخالتاشون .

اگه همینو گفت بگو بهترین دعا و صلاحم رو فقط خودم میدونم...

یا بگو دعاهای خوبتون رو برای دخترای فامیل خودتون خرج کنید من سقف آرزوهام انقدر کوتاه و سطحی نیست که بهترین دعا برام ازدواج باشه .