2789
عنوان

تجربیا بیاین

70 بازدید | 9 پست

فیزیک دهم فصل ۳(کار انرژی و توان)در چه حده سخته؟؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوازدهم بیای با دینامیک ترکیب میشه و مبحث پایس و مهم. از 10 بخوای بگیری تقریبا 6 تا 7(اگه بخوای تستی ...

وای همه مباحث تو دوازدهم ترکیب می شن🥴

متوجه نشدم ۶ تا ۷ چی؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

وای همه مباحث تو دوازدهم ترکیب می شن🥴 متوجه نشدم ۶ تا ۷ چی؟

منظورم این بود ی بازه 1 تا 10 بخوای سختی مبحثو در نظر بگیری این 6 میشه سختیش

دوستانم میگن آسونه تک تک فقط برا هر فرمول مسئله بدن آره راحته(سوال کنکور 1402 جرم و سرعت داده بود انرژی جنبشی خواسته بود) ولی خودش بخواد مفهومی یا ترکیبی بیاد واقعا سخت میشه..

مخصوصا این فصل هم یازدهم میاد هم دوازدهم. سعی کن خیلی خوب یادش بگیری

.

منظورم این بود ی بازه 1 تا 10 بخوای سختی مبحثو در نظر بگیری این 6 میشه سختیشدوستانم میگن آسونه تک تک ...

آها اوکی

یعنی یازدهم و دوازدهم هم این فصل هست؟

ترکیب میشه یازدهم با فصل 1 و دوازدهمم با 3 تا فصل اول

سه شد🫠

پس راحته ولی مهم