2777
2789

نامزد عقدیم ۲۱ سالمه اصلا تحمل ندارم 😭 اگر فقط با دخترا بود کنار میومدم با قضیه اما تازگی ها متوجه شدم با زنای بزرگ بوده همه جور رابطه ای تجربه کرده و حتی پول داده به یه زن خراب تو اس ام اس هاش دیدم  به خاطر آبروم می ترسم جدا بشم ولی هر لحظه برام مثل مرگه اینجا ناشناس اومدم مشاوره بگیرم نمی تونم از ناپاکیش جلو خانوادم بگم خودش میگه توبه کردم ولی تو تایمی که با من بوده تو سرچ گوگلش و اکسپلوورش زنای لخت بود کلی الان جرعت نداره سرچ کنه ولی اعتمادی بهش ندارم من که بهترین دختر بودم چرا باید سرنوشتم این باشه

فن پیج سریال چینی. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر بهش نمیتونی اعتماد کنی بهتره قاطعانه همین الان تصمیم بگیری تا هنوز عقدید برید پیش یه مشاور حاذق و خوب 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
وقتی خانواده تو این قضیه پشت من نیست من چیکار کنم

چطور رفتار دامادشونو میبینن و پشتت نیستن؟

اینا ک نوشتی واقعیه یا ن

چون مرد هرز رو میشه از ۵۰۰کسلومتری تشخیص داد یعنی خانوادت میفهمن و ب رو نمیارن؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تو اینجور مسائل خیلی سخت میشه توبه نگه داره کسی 

تو عقد جدا بشی خیلی بهتر از بعد عروسیه 

و اینکه با این وضعیت بالاخره یه روز باید جدا بشی و آبروت طبق گفته خودت بره ولی تو عقد آسیب های جدا شدن کمتره 

خودتو نجات بده 

اول ازش کلی مدرک جمع کن بعد اقدام کن برای جدایی