2777
2789

امروز با دخترخالم رفته بودم بیرون من فوبیا سگ دارم شدیدا 

یه خانمی داشت با سگش پیاده روی می‌کرد  سگش قلاده نداشت من نمیتونم تند راه برم زیر دلم تیر میکشه هرطرف راهمو عوض میکردم دختر میومد اون سمت 

انگاری فهمیده بود ترسیدم دختر خالم گفت خانم میشه یزره اونورتر راه برید دخترخالم فوبیا داره زنه شروع کرد داد زدن خودت برو اونور شما از این حیون کمترید منم گفتم ما هر طرف رفتیم شماهم هم اومدید دخترخالم عصبی شد گفت نمیفهمه  دیگه زنه اومد نزدیکتر سگه هم دنبالش اومد شروع کرد به جلو من پارس کردن و به پام آویزون شد من جیغ زدم اشکم دراومده بود دیگه زنه سریع رفت 

الان زیر دلم خیلی درد میکنه میترسم بچم چیزیش بشه برم‌دکتر؟

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بی شعور بوده، چقدر احمق بوده، چقدر از خود راضی بوده، عجب روزگاری شده ها

اشکم بند نمیومد اصلا من شدیدا میترسم 

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

دیگه توقعت از ی سگ باز چی؟خاک بر سرش.

گلم میشه کامنت رو پاک‌کنی الان دعوا میشه تعلیق میشم🥲💔

اشکم بند نمیومد اصلا من شدیدا میترسم

خب حق داری عزیزم، حالا اصلا اعصابتو بخاطرش خرد نکن، بخاطر نی نی سعی کن آروم باشی و ریلکس کنی دیگه بهش فکر نکن گذشت تموم شد

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خب حق داری عزیزم، حالا اصلا اعصابتو بخاطرش خرد نکن، بخاطر نی نی سعی کن آروم باشی و ریلکس کنی دیگه به ...

اوم واسه خودم چایی ریختم 

بشینم فیلم ببینم ولی برای بچم میترسم

2790
2778
2791
2779
2792