2777
2789
کنکور

جا نزن. کنکور اول راهته. همین اول کاری در برابر سختیای زندگی میخوای خودکشی کنی؟ اره شرایط سخته ولی نه فقط برای تو. برای کل مردم این کشور. قراره همه خودکشی کنن؟ قوی باش و حقتو بگیر

ما.. دوباره سبز میشویم🌱

کنکور😭💔💔💔

عزیزم یه رشته معمولی بخون.

راه های زیادی برای کسب درآمد هست

من میشناسم کسی رو که ۳_۴ سال برای پزشکی خوند

قبول نشد

وارد مسیر دیگه ای شد

خطاطی یاد گرفت

و الان اموزش انواع خط رو داره

حداقل ماهی ۱۰۰ میلیون درآمدشه

چرا همه در ها رو به روی خودت میبندی که اسم خودکشی میاری؟!  

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد کنکور هم خبری نیست دانشگاه بدتر هست البته خودم کنکوری هستم ولی می‌دونم اونجا هم صد برابر بدتر از مدرسه الکی استرس داری 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

خودکشی نه تنها مشکلت روحل نمیکنه بلکه تا روز قیامت در رنج وعذاب هستی و آرزوی برگشت به دنیا وتوبه رو داری که پذیرفته نمیشه.. بنظر من بهترین راه مشاوره رفتنه.. با صحبت کردن با مشاور خییلی آرامش  میگیری و انگیزه پیدامیکنی

حالم خیلی بده همه موفق شدن جز من

نه بابا من سال اول آوردم یعنی نمیدونی فک میکردم همه چی بعدش خوبه آنقدر خیال‌پردازی میکردم الان میبینم‌ اصلا اینطور نیست . 

گاهی میگم کاش قبول نمی‌شدم 

اگه دوست داری حرف بزنیم درخواست بده

این تایم همه استرس و ناراحتی و ناامیدی دارنحتی رتبه اول هااین یه سالو تلاش کن، بعد دیگه راحتی

من پشتم نمیتونم واقعا دیگه نهایی بدم یازدهم و دوازدهم خیلی خستم

کی کنکور داری؟ چقد تلاش کردی تاحالا؟

پارسال دادم رتبم خوب نشد واقعا توان دوباره دادن ندارم از یه طرف حس بی ارزش گه دختری فامیل همه موفق اگه برم دانشگاه آزاد رشته مهندسی صنعتی و ایمنی بخونم خوبه 💔😭

پارسال دادم رتبم خوب نشد واقعا توان دوباره دادن ندارم از یه طرف حس بی ارزش گه دختری فامیل همه موفق ا ...

کنکور فقط یه بخشی از زندگیه .

اگ میتونی و میدونی امسال بدی چیزی که میخوای میشه پس بشین بخون ،تلاشتو بکن که پشیمون نشی .

اکه هم نه خب آزاد بخونی ،شرایط بازار کار چطوره برات ؟

آقایون درخواست ندین چون مردی ک بیاد نی نی سایت تستسترون نداره🤣

کنکور فقط یه بخشی از زندگیه .اگ میتونی و میدونی امسال بدی چیزی که میخوای میشه پس بشین بخون ،تلاشتو ب ...

ن واقعا نمیتونم بخونم توان ندارم تحقیق کردم مهندسی ایمنی و صنعت Hseخوبه یه نظر شما بخونم 

ن واقعا نمیتونم بخونم توان ندارم تحقیق کردم مهندسی ایمنی و صنعت Hseخوبه یه نظر شما بخونم

به توان نرو .

پارسال چقد خوندی ،رتبت چند شد ؟

آزاد بری شرایط جذب مستقیم داری؟

آقایون درخواست ندین چون مردی ک بیاد نی نی سایت تستسترون نداره🤣