2777
2789
عنوان

کیا گیم اف ترونز رو دیدید بیاید

482 بازدید | 77 پست

بگید شخصیت مورد علاقه و منفورتون کیه؟؟

من خودم تیروین و دنریس مورد علاقمن. رمزی بولتون و جافری ک ب درک واصل شد متنفرم

من فصل ۷ ام دلم نمیخواد تموم بشههه دوسش دارم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی عاشقشممممممممممم

دلم میخواد ۱۰۰۰۰ بار ببینمش

من خانواده استارک رو واقعا دوس داشتم

جان اسنو عشقم بودددد

شوهر اول دنریس رو دوس داشتم

فصل های آخر از جیمی خوشم میومد

جافری که متنفرررررر بودم ازششششش و همچنین مادر عوضیش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

فیلمش قشنگه؟ارزش داره ببینم؟خیلی پیشنهاد میکنند دوستام

فیلم نیست سریاله

خیلی شاهکاره

من یه عادتی دارم چیزی ک خیلی ترند و بولد بشه رو سمتش نمیرم اما این یکی فرق داره واقعا میبردتت تو یه دنیای دیگه البته اگر بتونی بدون سانسور ببینی بهتره چون سانسورش کنن داستانو متوجه نمیشی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

جان اسنو و اریا و سگ شکاری و اون خانم بلند قده که اسمش یادم نیست  را دوست داشتم .

منفور هم که رمزی بولتون قطعا و ملکه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

رمزی بولتون هم دلم میخواست با دستای خودم تیکه تیکش کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

عالیه عالیه عالیههههه

عااااالی جز آخرش 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

وایی عاشقشمممممممممممدلم میخواد ۱۰۰۰۰ بار ببینمشمن خانواده استارک رو واقعا دوس داشتمجان اسنو عشقم بو ...

منمممم. شوهر اول دنریس اولاش خیلی منفور بود کم کم خوشم اومد ازش.من از همون سکانس اول قسمت ۱ از جیمی خوشم اومد🤣😂

لحظه کشته شدن راب استارک جوری شوکه شدم که هنوز نتونستم باهاش کنار بیام 

رمزی بولتون هم دلم میخواست با دستای خودم تیکه تیکش کنم

اه اه روانی بودددد.من از سرسی خوشم میومد😂

لحظه کشته شدن راب استارک جوری شوکه شدم که هنوز نتونستم باهاش کنار بیام

وای عروسی خونین🩸💔

منمممم. شوهر اول دنریس اولاش خیلی منفور بود کم کم خوشم اومد ازش.من از همون سکانس اول قسمت ۱ از جیمی ...

😂😂😂

جینی از رابطه با خواهرش بدم میومد

ولی بعدها خوشم اومد ازش 😂