2777
2789
عنوان

شغل ادمینی

63 بازدید | 13 پست

راستش از طریق آگهی برای ادمینی سایت بابا درسی پیام دادم و تا الان دوبار تماس تصویری برقرار کردن با همه‌ی ادمین ها ولی گفتن حقوق رو عید یا بعد از عید واریز میکنن و برای قرارداد هم 25 تومن واریز کردیم و هنوز قراداد رو نفرستادن و من قرارداد رو از قبل دیدم فقط از ادمین ها تعهد گرفتن و برای خودشون هیچ تعهدی ذکر نشده

می‌خوام ببینم واقعیه یا نه،اگر نه وقتمو تلف نکنم و برم سراغ یه کار دیگه 

پول واریز کردی ؟ دروغه

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پول واریز کردی ؟ دروغه

25 تومن برای تشکیل پرونده گفتن واریز کنیم که گفت پول پرینت برگه هاش میشه فقط

ولی اینجوری انگار معتبره و منم تا قبل اینکه قرارداد رو امضا کنم می‌خوام مطمئن بشم که بعدش مشکل ساز نشه

والا ما ادمین داشتیم ماهی ۷تومن راس ۳۰ ام براش واریز میکردیم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
ادمین برای کجا بودن؟ایشون گفته حقوق 5 الی 20 میلیون ولی عید پرداخت میشه یا بعدش

نمی‌دونم دقیق فشن گویی همچین چیزایی بود 

برای دوستم ۱ میلیون خورده ای بود 

بنظرم باز بگرد ب اینا زیاد اعتمادی نیست

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

نمی‌دونم دقیق فشن گویی همچین چیزایی بود برای دوستم ۱ میلیون خورده ای بود بنظرم باز بگرد ب اینا زیاد ...

ممنون

از همه بهتر اینو پیدا کردم فعلا بقیه معلومه کلاهبردان بدون هیچ چیزی میگن فلان قدر واریز کن

ممنوناز همه بهتر اینو پیدا کردم فعلا بقیه معلومه کلاهبردان بدون هیچ چیزی میگن فلان قدر واریز کن

اکثر اونایی ک اول پول میگیرن کلاه برداریه 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز