ویزیت شدم عزیزم.اخرین بار هم حتی نگفت امپول بزن.بهداشت بهمگفت باید بزنی منم ترسیدم دیر شه فوری ویزیت از راه دور گرفتم وگرنه امپول رو بدون تجویز دکتر نمیدن واقعا اینم راهنماییتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم حتما خودتون پیگیر باشید بگیرید و به دکتر زنانتون بدین تزریق کنه من خودم پزشکم همش خوابالو بود حتی خودم گروه خونم رو با خودکار قرمز بزرگ نوشتم دورش خط کشیدم درحالیکه وظیفه پزشکه باز نفهمید تا گفتم وقتش نگذره گفت بگیر بیار بزنم و بعد از تولد بچم یکی دیگه زدم البته من بدلایل فراوان فرزند دوم نیاوردم ولی شما حتما بزن حتما وگرنه بارداری دوم بچه اگر نمونه معلول میشه. الهی خودت و بچتون سرتون سلامت
سلام عزیزم حتما خودتون پیگیر باشید بگیرید و به دکتر زنانتون بدین تزریق کنه من خودم پزشکم همش خوابالو ...
زدم عزیزم دیروز بزور پیدا کردم امپول رو زدم.سوالم اینه داخل هفته ۲۷ زدم بهداشت بهم گفت ۲۷هفته بزن ولی سایت همه نوشتن ۲۸هفته زدن.من هول شدم چون دکتر بهم نگفته بود ترسیدم دیر شه از راه دور نسخه گرفتم رفتم خریدم.الان سوالم اینه ۲۶هفته و ۶روز زود بوده ینی؟؟؟