2777
2789
عنوان

آمپول روگام توروخدا بیاید واجبه

265 بازدید | 15 پست

دوستانی که واقعا اطلاعات دارین ممنون میشم از راهنماییتون

لطفا بگید امپول روگام داخل ۲۷هفته مشگلی داره؟ینی ۲۶هفته و ۶روز؟

بخاطر اطلاعات غلط بهداشت دچار دوگانگی شدم دکتر هم که به خودش زحمت نمیده راهنمایی کنه

و خانومایی که روگام زدن چند هفتگی زدن دقیق؟

شما برو ویزیت شو دکتر زحمت میده به خودش بهت میگه.

ویزیت شدم عزیزم.اخرین بار هم حتی نگفت امپول بزن.بهداشت بهم‌گفت باید بزنی منم ترسیدم دیر شه فوری ویزیت از راه دور گرفتم وگرنه امپول رو بدون تجویز دکتر نمیدن واقعا اینم راهنماییتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویزیت شدم عزیزم.اخرین بار هم حتی نگفت امپول بزن.بهداشت بهم‌گفت باید بزنی منم ترسیدم دیر شه فوری ویزی ...

چرا بدون نسخه میدن فقط هزینه ش یک و خورده ای فرق میکنه

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚
ویزیت شدم عزیزم.اخرین بار هم حتی نگفت امپول بزن.بهداشت بهم‌گفت باید بزنی منم ترسیدم دیر شه فوری ویزی ...

برو آزاد بگیر پارسال آزاد یک و چهارصد و هفتاد بود با بیمه تامین اجتماعی هفتاد و یک تومن.  یخچالی هم هست. تا زمان تزریق باید دمای استانداردش رعایت بشه

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚

سلام عزیزم حتما خودتون پیگیر باشید بگیرید و به دکتر زنانتون بدین تزریق کنه من خودم پزشکم همش خوابالو بود حتی خودم گروه خونم رو با خودکار قرمز بزرگ نوشتم دورش خط کشیدم درحالیکه وظیفه پزشکه باز نفهمید تا گفتم وقتش نگذره گفت بگیر بیار بزنم و بعد از تولد بچم یکی دیگه زدم البته من بدلایل فراوان فرزند دوم نیاوردم ولی شما حتما بزن حتما وگرنه بارداری دوم بچه اگر نمونه  معلول میشه. الهی خودت و بچتون سرتون سلامت 

سلام عزیزم حتما خودتون پیگیر باشید بگیرید و به دکتر زنانتون بدین تزریق کنه من خودم پزشکم همش خوابالو ...

زدم عزیزم دیروز بزور پیدا کردم امپول رو زدم.سوالم اینه داخل هفته ۲۷ زدم بهداشت بهم گفت ۲۷هفته بزن ولی سایت همه نوشتن ۲۸هفته زدن.من هول شدم چون دکتر بهم نگفته بود ترسیدم دیر شه از راه دور نسخه گرفتم رفتم خریدم.الان سوالم اینه ۲۶هفته و ۶روز زود بوده ینی؟؟؟

من ۲۶ و ۶روز زدم به حرف بهداشت...خیلی نگرانم زود زده باشم آخه هول شدم‌چون دکترم بهم نگفته بود

به نظر من فکر نمیکنم مشکلی باشه بازم از دکترت بپرس

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

زدم عزیزم دیروز بزور پیدا کردم امپول رو زدم.سوالم اینه داخل هفته ۲۷ زدم بهداشت بهم گفت ۲۷هفته بزن ول ...

مهم نیست . خوبه زدی 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺