2777
2789
عنوان

خواب طلسم

450 بازدید | 23 پست

خواب دیدم حدود بیست سال پیش نزدیک خونه ای که ما زندگی میکردیم یه طلسم دفن شده.که یکی از رو دشمنی اینکارو کرده.و به جز من همه اونایی که توی اون کوچه زندگی میکنن درگیر این طلسم شدن.ما حدود بیست سال پیش اونجا مستاجر بودیم ولی سالهاست از اونجا رفتیم.من خودم الان درگیر اون موجودات هستم و یکیشون هم عاشقم شده و زندگیم داغون شده.توی خواب دیدم مردم اون طلسم رو درآوردن و دعا میخونن.با چاقو یه کارهایی میکنن که اون طلسم رو باطل کنن.توی خواب اسم اون موجودی که عاشقم شده هم بود.اگه اون طلسم رو باطل کنم همه ی این مشکلات رفع میشه وگرنه ممکنه بمیرم.این رو توی خواب متوجه شدم.حالا اگه آدم بخواد بره و اونجا رو بکنه و طلسم رو دربیاره چجوری باید اینکارو کنه؟ مردم فکر میکنن آدم دنبال گنجه.بعدش دردسر بشه.راهی هست؟ من به خدا توکل میکنم.خدا کمکم کنه.خدا برای باطل کردن طلسم یه راهی گذاشته.میگن طلسمی که دفن شده باید دربیاری تا باطل بشه.همینجوری هم میشه باطلش کرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان