2777
2789

عزیزم راه حلی نیست متاسفم . خیلی ناراحت شدم ایشالا مادرشدنو با یه جنین دیگ تجربه میکنی 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

خوب راهنمایی رو دکتر کرده دیگه غصه نخور انشالله خدا بچه سالم بهت بده 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی قلبش اول میزد الان ایست قلبی کرده یا کلا از اول صداشو نشنیدی؟

اگه از اول نمیزده و هنوز صداسو نشنیدی و خونریزی نداری یا علایم سقط دو هفته دیگه م صبر کن...امکان اینکه قلبش بزنه هست....بعدم اگه مرده باشه خود بدن واسه سقط اقدام میکنه و به خونریزی ودرد میفتی ....صبر کن عجله نکن...بچه ای که قلبش دیر تشکیل میشه اول مغزش تشکیل میشه و دراینده خیلی زرنگ میشه...اینو تازه فهمیدن...سقط سرخود یه حیله بود واسه ریشه کن کردن نسل شیعه

صبر کن قلبش تشکیل میشه اگر نشد هم خودش سقط میشه اطرافیانم که صبر کردند همه قلبشون تشکیل شده اونا هم که کورتاژ کردند پشیمان اند که چرا با دست خودشون بچه را نابود کردن 

شماره ی یه پزشک بهت میدم زنگ بزن با ایشون مشورت کن 

من پیش ایشون زایمان کردم با مشکلات زیاد،ایشون از این مورد ها خیلی داشتن

+98 938 206 2315

دیگه ترجیح میدم باردار نشم🙃

نا امید نباش خدا یه روز حال دلت رو انقد خوب میکنه یه جوری خنده به لبت میاره که از سر ذوق زبونت بند میاد بخدا فقط ناامیدی رو به دلت راه نده 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

یعنی قلبش اول میزد الان ایست قلبی کرده یا کلا از اول صداشو نشنیدی؟اگه از اول نمیزده و هنوز صداسو نشن ...

صدای قلبشو شنیدم انگاری هشت هفته۲روز صداشو شنیدم بعد دو هفته یکم زیر دلم درد میکرد ترسیدم رفتم سونو گفت این از هشت هفته۳روز رشت نکرده

صدای قلبشو شنیدم انگاری هشت هفته۲روز صداشو شنیدم بعد دو هفته یکم زیر دلم درد میکرد ترسیدم رفتم سونو ...

آها...متاسفم...منم شهریور سقط کردم...کلا تو شش هفته مونده بود...هشت هفته سقط شد...البته من کلا صدای قلبش رو نشنیدم...امابازم هیچ کاری نکردم...خودم به خونریزی افتادم خودبخود و خودش سقط شد... الان خونریزی داری؟ یا درد شدید؟ 

درد نداره؟بیهوش میکنن؟

خود کورتاژ درد نداره...چون بیهوش میکنن...بعدشم یه درد خیلی خفیف شکمی داره و چند روز خونریزی... اما منو تا وقتی خودم سقط نکردم بعدش نبردن واسه کورتاژ...یعنی اول سقط کردم.وجنین وجفت دفع شد بعد رفتم اتاق عمل بخاطر موندن بقایا