2777
2789
به سر؟ آب رزماری میزدم بنظرم خوب بود انگار ریزشم کمتر شده بود اما میخک با چند تا چیز دیگه یکی اشناها ...

آره 

نمیشه از قبلش تست کنم ببینم اگ زدم میریزه یا ن

اکانت تعطیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سر؟ آب رزماری میزدم بنظرم خوب بود انگار ریزشم کمتر شده بود اما میخک با چند تا چیز دیگه یکی اشناها ...

موهای شقیقم ریخته 

میگن بزنی خیلی خوب میشه

اکانت تعطیل

آره نمیشه از قبلش تست کنم ببینم اگ زدم میریزه یا ن

رزماری که باعث ریزش نمیشه بنظرم همون بزن فقط

عزیزم برو دکتر یه آزمایش بده بگو چکاپ کامل انجام بده برات و اینم بهش بگو موهات می‌ریزه ، 

اگه کمبود ویتامین دی داری باعث ریزش میشه

و اینکه پروتئین بخور ، مثلا هر روز تخم مرغ بخور واسه مو خیلی خوبه

استرس خواب خیلی تاثیر داره

موهاتم شل ببند یا اصلا نبند

رزماری که باعث ریزش نمیشه بنظرم همون بزن فقطعزیزم برو دکتر یه آزمایش بده بگو چکاپ کامل انجام بده برا ...

اخه میگن بخاطر هورمون ها هست منم شرایط ازمایش هورمونی دادن ندارم فعلا

ویتامین دی کم دارم

اکانت تعطیل

اخه میگن بخاطر هورمون ها هست منم شرایط ازمایش هورمونی دادن ندارم فعلاویتامین دی کم دارم

آره ممکنه اگه هورمونی باشه دارو بهت میده خوب میشی 

مکمل دی بخور ۵۰۰۰۰ ماهی یک عدد

یا هزار بگیر روزانه مصرف کن

آره ممکنه اگه هورمونی باشه دارو بهت میده خوب میشی مکمل دی بخور ۵۰۰۰۰ ماهی یک عددیا هزار بگیر روزانه ...

آزمایش خونم ک چیزی نشون نداد 

هورمونیه رو نمیتونم بدم فعلا میترسم بدتر شم،💔

اکانت تعطیل

اگه ابرو هدفه که روغن بادام تلخ و کرچک هر شب چرب کن

اگه موی سره همین رزماری خوبه من رزماری و برگ مورد رو میجوشونم تا قرمز بشه بعد میریزم تو اسپری هر شب استفاده 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

موهای شقیقم ریخته

به دکتر پوست و مو نشون بده

اگه جواب نگرفتی میتونی بکاری اون قسمتو 

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.