2777
2789
عنوان

شوهرم اومد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6090 بازدید | 239 پست
اگه شوهرت اینکار کرده بود واکنشت چی بود ؟ منم باشم خیلی عصبانی میشم 

من واکنشم هیچی🙁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خواهرزاده شوهرم میخواست بره عروسی دوستش اومد زنجیر طلایی که مادرشوهرم کادوی تولد پسرم داده بود ازم قرض گرفت بعدش گفت گمش کرده البته شوهرم چون فک و فامیل خودش بود چیزی نگفت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انتظار نداشته باش طرف تو رو بگیریم چون واقعا حق با همسرته فوقش می تونیم کمی دلداریت بدیم.

من که نگفتم طرف منو بگیرید🙁🙁🙁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

حالا دوستت حاضر پول طلارو بده یان 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
حالا دوستت حاضر پول طلارو بده یان 

پول نداره که

چه چیزایی بوده استارتر خیلی زیاده یا کم

یه سرویس کارتیه

حالا شده به طلای یک گرمی بازم پول بابتش داده شوهرش زور داره خب  استارتر مقصره

میدونم میگم یعنی اگه کم بوده خودشون که شاغلن شاید بتونن جبران کنن و دیگه این درس عبرت بشه براشون که تکرار نکنن اینکارو

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️

عجب دوست داغوني داري!!!! زنگ بزن حالشو بگير يعني چي؟! خب شوهرت راست ميگه ديگه حالا شايد يخورده ناراحت شدي ولي راست ميگه ديگه چيكار داري طلا ميدي به همچين ادمي 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

توقع نداشتی که بگه فداسرت احیانا!!؟

هرکی دیگه هم بودهمینومیگفت

ازدوستت بخاه فکری کنه بابتش

نمیشه که بگذری راحت

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔