2777
2789

درکت میکنم حتما زیاد سرخ کردنی و برنج و شیرینی میخوری ،منم از عید تا حوالی مرداد ۸ کیلو اضافه  کرده بودم 😢

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چرا اینطوریم ما ، خیلیا رو میبینم صبح تا شب همهههه جور غذا میخورن اصلا چاق نمیشن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینطوریم ما ، خیلیا رو میبینم صبح تا شب همهههه جور غذا میخورن اصلا چاق نمیشن

بخداا من یذره بخورم میترکم همش باید رعایت کنم😭😂😂منم عشق شیرینییی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
بخداا من یذره بخورم میترکم همش باید رعایت کنم😭😂😂منم عشق شیرینییی

متابولیسم بدنمون پایینه ،چند سالته؟ من از بیست به بعد اینطور شدم

متابولیسم بدنمون پایینه ،چند سالته؟ من از بیست به بعد اینطور شدم

من تازه ۲۰ سالمه ولی از ۱۳،۱۴ سالگی اینطوری شدم قبلش خیلی ورزش میکردم همیشه لاغر استخونی بودم یهو ول کردم پوکیدم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من تازه ۲۰ سالمه ولی از ۱۳،۱۴ سالگی اینطوری شدم قبلش خیلی ورزش میکردم همیشه لاغر استخونی بودم یهو ول ...

منم اسکینی بودم وزنم خیلی خوب بود پایین بودم ، یهو از بیست ترکیدم 🤣🤣 ولی خب تقریبا رعایت میکنم الان میترسم دیابت یا فشار خون بگیرم